Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FC Inter
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 18:30 Kokkola, Keskusurheilukenttä
16
Kes

Paluu maaottelutauolta, KPV-FC Inter su 16.6. klo 18.30


Otteluennakko KPV-FC Inter, Veikkausliiga 16.6.2019

Sarjan kuumin joukkue vieraaksi Keskuskentälle

KPV kohtaa sunnuntaina sarjan tämän hetken ehdottomasti kuumimman joukkueen, kun Turun FC Inter saapuu sunnuntai-illan vieraaksi Kokkolaan. Erinomaiseen kuntoon virkistyneellä Keskuskentän nurmella nähdään Veikkausliigan kuntopuntarin kärkijoukkue sekä liigassa upean avausvoiton Espoosta raapinut kotijoukkue.

FC Inter palaa maaottelutauolta tositoimiin sarjakolmosen paikalta, alla sinimustilla on karvas tappio kotikentältä Tampereen Ilvekselle.

Interin hyökkäyskolmikko Timo Furuholm-Filip Valencic-Mika Ojala on iskenyt liigassa jo tehot 15+8, mutta vastaavasti turkulaisten omassa päässäkin maaliverkko on heilunut usein. Valencic sekä valmentaja José Rivero valittiin ottelun alla toukokuun parhaiksi, joten mahtava päänahka on Vihreällä napattavana.

Sunnuntaina Inter joutuu pärjäämään ilman keskuspuolustuksessa isoja minuutteja pelannutta Miro Tenhoa, jonka korttitili täyttyi Ilvestä vastaan. Loukkaantumisten takia sivussa on kolmikko Muñiz-Viholainen-Järvistö, sen sijaan Albion Ademi saattaa jo tehdä paluun kokoonpanoon Kokkolassa.

KPV hengähti maaottelutauolla raskaan alkukauden jälkeen ja treenikentälle palasi vauhdikas ja luottavainen Vihreä. Uusi valmennus on saanut hiotua taktisia kuvioitaan ja pelaajat paranneltua vammojaan, sunnuntaina sivussa ovat vielä Patrick Poutiainen ja Juhani Pikkarainen sekä pidempään sivussa oleva El-Hadji Gana Kane.

Sunnuntaina vietetään myös KPV:n ja HalpaHallin yhdessä järjestämää perhepelipäivää, eli luvassa on paljon ohjelmaa perheen pienimmille myös itse ottelutapahtumien lisäksi.

-”Odotettavissa hieno ottelu, johon päästään ensimmäistä kertaa voitto alla. Vastassa sarjan kovin hyökkäysarsenaali joten haastetta riittää, mutta huomenna ollaan siihen valmiita”, KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski puntaroi ottelun alla.

-”Kotikenttä ja varmasti mukavasti yleisöä antaa meillä hyvän mahdollisuuden haastaa yksi sarjan kärkijoukkueista. Huomenna vaaditaan taas nöyrä esitys, joka pitää sisällään rohkeutta ja aloitteellisuutta, niin saadaan luotua painetta Interin alakerralle”, Kalliokoski paaluttaa voiton avaimia.

KPV-FC Inter ja PerhePelipäivä siis sunnuntaina Keskuskentällä klo 18.30! Jos et pääse paikalle, ottelu näkyy suorana Ruutu+ palvelussa.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 1 - 3
(1 - 1)
17' Maali Helmke Hendrik

46' Maali maali Oma

64' Maali Valencic Filip

66' Maali Valencic Filip
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat