Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FC Inter
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 18:30 Kokkola, Keskusurheilukenttä
16
Kes

Paluu maaottelutauolta, KPV-FC Inter su 16.6. klo 18.30


Otteluennakko KPV-FC Inter, Veikkausliiga 16.6.2019

Sarjan kuumin joukkue vieraaksi Keskuskentälle

KPV kohtaa sunnuntaina sarjan tämän hetken ehdottomasti kuumimman joukkueen, kun Turun FC Inter saapuu sunnuntai-illan vieraaksi Kokkolaan. Erinomaiseen kuntoon virkistyneellä Keskuskentän nurmella nähdään Veikkausliigan kuntopuntarin kärkijoukkue sekä liigassa upean avausvoiton Espoosta raapinut kotijoukkue.

FC Inter palaa maaottelutauolta tositoimiin sarjakolmosen paikalta, alla sinimustilla on karvas tappio kotikentältä Tampereen Ilvekselle.

Interin hyökkäyskolmikko Timo Furuholm-Filip Valencic-Mika Ojala on iskenyt liigassa jo tehot 15+8, mutta vastaavasti turkulaisten omassa päässäkin maaliverkko on heilunut usein. Valencic sekä valmentaja José Rivero valittiin ottelun alla toukokuun parhaiksi, joten mahtava päänahka on Vihreällä napattavana.

Sunnuntaina Inter joutuu pärjäämään ilman keskuspuolustuksessa isoja minuutteja pelannutta Miro Tenhoa, jonka korttitili täyttyi Ilvestä vastaan. Loukkaantumisten takia sivussa on kolmikko Muñiz-Viholainen-Järvistö, sen sijaan Albion Ademi saattaa jo tehdä paluun kokoonpanoon Kokkolassa.

KPV hengähti maaottelutauolla raskaan alkukauden jälkeen ja treenikentälle palasi vauhdikas ja luottavainen Vihreä. Uusi valmennus on saanut hiotua taktisia kuvioitaan ja pelaajat paranneltua vammojaan, sunnuntaina sivussa ovat vielä Patrick Poutiainen ja Juhani Pikkarainen sekä pidempään sivussa oleva El-Hadji Gana Kane.

Sunnuntaina vietetään myös KPV:n ja HalpaHallin yhdessä järjestämää perhepelipäivää, eli luvassa on paljon ohjelmaa perheen pienimmille myös itse ottelutapahtumien lisäksi.

-”Odotettavissa hieno ottelu, johon päästään ensimmäistä kertaa voitto alla. Vastassa sarjan kovin hyökkäysarsenaali joten haastetta riittää, mutta huomenna ollaan siihen valmiita”, KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski puntaroi ottelun alla.

-”Kotikenttä ja varmasti mukavasti yleisöä antaa meillä hyvän mahdollisuuden haastaa yksi sarjan kärkijoukkueista. Huomenna vaaditaan taas nöyrä esitys, joka pitää sisällään rohkeutta ja aloitteellisuutta, niin saadaan luotua painetta Interin alakerralle”, Kalliokoski paaluttaa voiton avaimia.

KPV-FC Inter ja PerhePelipäivä siis sunnuntaina Keskuskentällä klo 18.30! Jos et pääse paikalle, ottelu näkyy suorana Ruutu+ palvelussa.

Inter liian kova pala Vihreälle, KPV-FC Inter 1-3


Otteluraportti KPV-FC Inter, Veikkausliiga 16.6.2019

Inter väänsi toisella jaksolla voittoon

KPV palasi muutaman viikon tauon jälkeen kotiyleisön eteen Keskuskentälle, kun sunnuntaisessa PerhePelissä vastaa asettui vahvaa kautta pelaava Turun FC Inter. Yleisöä kauniissa kesäkelissä hienosti 2110 katsojaa.

KPV aloitti pirteästi ja ennakkoluulottomasti ja pyrki antamaan painetta Interin kolmen topparin alakerralle. Sarjakärjeen mielinyt Inter ei juuri päässyt vyöryttämään avauspuoliskolla vaaralliseksi tiedettyjä hyökkäyksiään kotijoukkueen maalille. Ensimmäisen puolen tunnin aikana Vihreä onnistui kuitenkin luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan turkulaisten maalille.

Ottelun 17. minuutilla Juri Kinnunen haastoi hienosti vasemmalta laidaltaan ja keskitti kovan ja matalan keskityksen boksiin. Paikalla oli terävimpänä Hendrik Helmke, joka ampui vasurillaan kauden neljännen maalinsa ja vei Vihreän riemukkaasti 1-0 johtoon.

Harmillisesti juuri ennen taukoa Inter sai kulmapotkun, joka kimposi rangaistusalueen ulkopuolella päivystäneelle Aleksi Paanaselle. Paanasen laukaus muutti ikävästi suuntaa peittämään ehtineestä KPV puolustuksesta, eikä Teppo Marttisella ollut mahdollisuutta estää tasoituksen syntymistä pallon kimmotessa takakulmaan.

Näin tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toiselle jaksolle Inter tuli ryminällä ja selvästi lisää virtaa ja itseluottamusta viime hetken tasoituksesta saaneena. Vahvat ja monipuoliset hyökkäykset vyöryivät ja pakottivat Pallo-Veikot pahasti puolustuskannalle ja Vihreällä oli vaikeuksia onnistua hyökkäyspelaamisessaan.

Turkulaisten painostus tuotti lopulta tulosta reilun tunnin pelin jälkeen, kun liigan maalipörssin kärkimies Filip Valencic osoitti kovuutensa.

Ensin slovenialaishyökkääjä raapi irtopallon verkkoon lähes nollakulmasta ja heti reilun minuutin jälkeen mies pääsi sijoittamaan lähes tyhjään maaliin Timo Furuholmin esityöstä. Molemmat maalit syntyivät turkulaisten terävistä ja nopeista vastahyökkäyksistä.

Loppulukemat siis Keskuskentällä 1-3 Turun FC Interin hyväksi.

-”Tänään Inter oli selvästi parempi jokaisella osa-alueella. Saatiin ensimmäisellä puoliajalla Interin peliä kuriin, mutta oma pallollinen peli jäi piippuun”, pohti kotidebyyttinsä valmentanut Niko Kalliokoski ottelun avausjaksoa.

-”Tasoitus juuri ennen puoliaikaa tuli huonoon paikkaan meidän joukkueen kannalta. Toiselle puoliajalle muutettiin pikkuisen muotoa, jotta saataisiin tukea laitapuolustajille ja myös uhkaa Interin laitakaistoille,mutta lukuisat virheet sekä Interin vahva pelaaminen vesitti meidän hyökkäyksiinlähdöt”, jakoi Kalliokoski ansaitusti tunnustusta vastustajalle.

-”Seuraavaksi vastassa Ilves ja siihen otteluun tulee pelin parantua jos pisteille mielitään”, Kalliokoski päättää.

Juhannuksen jälkeen KPV palaa viheriöille tuplapeliviikolla;

Ensin tiistaina Vihreä hakee revanssia tällä kaudella väkeväksi vastustajaksi osoittautuneen Tampereen Ilveksen vieraana ja lauantaina Pallo-Veikot tekee historiaa Rovaniemellä, kun KPV ja RoPS kohtaavat ”Keskiyön ottelussa”, joka alkaa lauantai-iltana vasta klo 22.15.

Molemmat vieraspelit näkyvät Ruutu+ palvelussa ja tietysti myös KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Westissä.

Kuvat: Tommy Lågland


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 1 - 3
(1 - 1)
17' Maali Helmke Hendrik

46' Maali maali Oma

64' Maali Valencic Filip

66' Maali Valencic Filip
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat