Liity jäseneksi KPV:n Green Family -perheeseen

KUTSU KPV:n JÄSENEKSI

Kun KPV perustettiin 12.10.1930, pöytäkirjan allekirjoitti kokouksen 14 perustajajäsentä. Pöytäkirjan toisessa pykälässä ”Päätettiin yksimielisesti perustaa vapaamielinen, puolueista ja kielisuhteista riippumaton uusi jalkapalloseura”.

Ensimmäisissä säännöissä seuran tarkoitukseksi kuvattiin jalkapalloilun harjoittaminen ja kehittäminen.

Molemmat pykälät kuvaavat erinomaisen yksinkertaisesti seuran tarkoitusta. Toki sääntöjä on vuosien saatossa tarkennettu ja muokattu, viimeksi syksyllä 2018.

Aluksi KPV oli nuorten miesten jalkapalloseura. Myöhemmin valikoimaan tuli muitakin lajeja kuten jääpallo, jääkiekko, keilailu jne. Nykyisessä toiminnassa ja säännöissä ainoana lajina on jalkapallo eli seura on palannut juurilleen.

Junioritoiminta KPV:ssa aloitettiin jo 1938 ja tyttöjalkapallo 1972.

Tänä päivänä KPV on noin 650 pelipassin seura, jolla on yhtenäinen junioriputki nuorimmista nappuloista akatemiaikäisiin tyttö- ja poikapelaajiin. Edustusjoukkueen tavoitteena on haastaa joka vuosi maan parhaat joukkueet.

KPV on ennen kaikkea yhteisö, ”Green Family”, joka tarjoaa Kokkolan alueen nuorille ja perheille mahdollisuuden toteuttaa unelmia, harrastaa urheilua, harrastaa yhteisöllistä toimintaa ja sitoutua ympäröivään yhteiskuntaan yhteisen harrastuksen kautta. Ottelutapahtumat kokoavat kokkolalaiset nauttimaan nuorten jalkapalloilusta ja edustuksen peleissä kansallisesta huippujalkapalloilusta. KPV:n pelit toimivat hienoina sosiaalisina kohtaamispaikkoina jalkapalloilusta nauttivien keskuudessa.

Jäsenmaksun maksamalla pääset jäsenenä vaikuttamaan seuran kehittämiseen. Jäsenmaksun maksamisessa olemme siirtyneet hyödyntämään digiaikaa. KPV.fi nettisivuston etusivulta löydät linkin, jolla jäsenmaksu hoituu tietojen kirjauksen jälkeen suoraan nettipankin sivuilta. Jäsenrekisteri siirtyy myös käsiversiosta JOPOX-sivuston digitaaliseen tallennukseen ja tiukan tietosuojan piiriin. Digitaalinen jäsenrekisteri antaa myös hyvän pohjan nykyistä parempaan jäsentiedotukseen sähköpostin kautta.

Jäsenmaksun maksulinkki: KPV jäsenmaksu 2024

Seuran säännöt löydät tämän linkin takaa: KPV:n Juniorit ry säännöt

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola