Esittely
Ottelutilastot
EIF - KPV Edustus
2018 - Edustus - Ykkönen
Klo 19:00 Tammisaari Keskuskenttä TN
14
Hei

Toinen vierasmatsi putkeen, EIF-KPV la 14.7. klo 19.00


Otteluennakko KPV-EIF, 14.7.2018

Kärkikamppailu Tammisaaressa

KPV matkustaa lauantaiksi Tammisaareen, missä sarjan kakkospaikalla majaileva Vihreä kohtaa kolmossijaa hallussaan pitävän EIF:n.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kokkolassa päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin, mikä ei tammisaarelaisten kohdalla ole ollut tällä kaudella mitenkään poikkeuksellista.

Tammenlehväpaidat ovat nimittäin pelanneet jo neljä maalitonta tasapeliä kauden Ykkösessä. Joukkueen espanjalaisvetoinen valmennus on onnistunut erinomaisesti puolustuspelin organisoinnissa.

EIF on pelannut neljä viimeistä ottelua tappioitta ja kolmessa viimeisessä ottelussa vastustajan maaliverkko on heilunut peräti kuusi kertaa, joten vaarallisesta joukkueesta on kyse.

KPV on napannut pari 1-0 voittoa peräjälkeen, edelliskierroksella Pallo-Veikot haki täydet sarjapisteet Kajaanista AC Kajaanin vieraana.

Tulevaan otteluun Vihreä saa mukaansa Sebastian Mannströmin sekä Haris Chantzopouloksen, jotka ovat harjoitelleet joukkueen mukana jo parin viikon ajan.

Nyt miehet ovat ainakin matkassa mukana, tilanne peluutuksen kohdalla ratkeaa pelipäivän aamuna.

Pelikieltoja kummallakaan joukkueella ei lauantain otteluun ole, sairastuvan puolella jatkaa muutama pitkäaikaispotilas.

Otteluun on Vihreän leirissä valmistauduttu huolella.

-”Viime viikonloppuna päästiin pitkästä aikaa vierasvoiton makuun. Sitä samaa makua tavoitellaan myös huomenna”, pohustaa KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-”EIF on ollut tasaisen varmasti suorittava joukkue jo keväästä alkaen. Hehän pärjäsivät jo cupissa mainiosti. Ovat saaneet tulla aika pitkän matkan hyvin stabiililla ryhmällä, mikä on tietenkin tehnyt heistä vakaan ryhmän. Tuota vakautta on tietenkin tarkoitus huomenna horjuttaa”, juonii Korhonen ottelun alla.

EIF-KPV la 14.7. klo 19.00. Ottelu näkyy suorana Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

Tappio Tammisaaresta, EIF-KPV 1-0


Otteluraportti EIF-KPV, 14.7.2018


Harmittava tappio hallinnasta huolimatta


KPV:n avaus:

Marttinen

Josimov(86' Hasanzada), Koskimaa, Chantzopoulos, Heiermann(81' Chaab)

Byskata, Mannström

Hinestroza, Yaroshenko, Nissinen(72' Huuhka)

Multanen


KPV hallitsi palloa ja kenttätapahtumia, mutta ottelun ainoan maalin iski isäntäjoukkue EIF.

Voittomaali syntyi vastahyökkäyksestä ottelun 73. minuutilla, kun pallo pomppi onnekkaasti isäntien Akseli Ollilalle, joka ampui tarkasti boksin sisältä maalin kulmaan.

Reilua varttia aikaisemmin tammisaarelaisvahti Jonathan Jäntti venytti KPV:n Kalle Multasen rangaistuspotkun tielle ja piti lukemat tuolloin maalittomana.

KPV pystyi luomaan muutaman maukkaan maalipaikan, mutta palloa ei reppuun asti saatu. Pelille kuvaavasti "jos et itse tee, niin kaveri tekee", ja EIF rankasi vähistä tilanteistaan. Yhtä kaikki, pisteet jäivät tällä kertaa Tammisaareen, ja voiton turvin EIF kiilasi Vihreän edelle sarjakakkoseksi pisteen erolla Pallo-Veikkoihin.

-"Harmittava tappio, vaikka pelillisesti pelasimme yhden parhaimmista vieraspeleistämme", manasi KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-"Uudet pelaajat pääsivät heti rytmiin kiinni, ja toivat oletetusti aimo annoksen monipuolisuutta pelinrakenteluumme. Loimme kyllä riittävän määrän maalipaikkoja ottelun paketoimiseen, mutta turha niillä on spekuloida, kun tulostaululla on kuitenkin 1-0 tappio", Korhonen jatkoi.

Tappiosta huolimatta KPV jatkaa tasaisen sarjan kärkikahinoissa, eikä Vihreä ole pistämässä leukaa rintaan.

-"Mutta lukemista huolimatta tämä antaa meille itseluottamusta jatkoon. Tiedämme, että tämänkaltaisella pelillä jatkossa tulosta tulee myös vierasotteluissa", Jamo päättää.


Seuraavaksi tapellaan pisteistä parissa perättäisessä kotiottelussa.

Ensin KPV-FC Haka lauantaina 21.7. klo 17.00 ja heti perään KPV-AC Oulu lauantaina 28.7. klo 17.00

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 0
(0 - 0)
Edustus
73' Maali Ollila Akseli
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat