Heiermann, Paananen ja Ahokangas jatkavat Vihreässä!
Julkaistu: 23.11.2021 00.00

Heiermann, Paananen ja Ahokangas jatkavat Vihreässä!

25-vuotias keskikenttäpelaaja Harri Heierman jatkaa pelaajauraansa KPV:ssa kaksivuotisella sopimuksella. Harri on pelannut jo 171 ottelua KPV:n edustuksessa vuonna 2012 tapahtuneen debyyttinsä jälkeen. Viime kaudella Ykkösessä Harri keräsi KPV:n viidenneksi korkeimmat peliminuutit yhteensä 24 pelaamassaan ottelussa.

– (Christian) Sundin jatkosopimus ja positiivinen kuva mikä kauden jälkeen on ollut, niin ei ollut vaikea päätös solmia sopimusta, Heiermann kertoo.

Myös nuoret pelimiehet Aku Ahokangas (17 v.), ja Joonas Paananen (18 v.) jatkavat KPV:ssa.

Ahokangas debytoi edustusjoukkueessa jo kaudella 2020, mutta viime kausi meni pitkälti toipilaslistalla. Loppukaudesta tuli kolme ottelua plakkariin.

Odotan hyvää kautta, ja toivon, että pysyn kunnossa. Kovaa teen töitä, että minut nähtäisiin avauskokoonpanossa tulevalla kaudella, Ahokangas valaisee.

Paananen puolestaan debytoi 13.6. 2021 ottelussa PK-35:a vastaan. Paanaselle peliminuutteja kertyi neljässä ottelussa.

Pari pidempää loukkaantumista takana, ja seuran fysioterapeutin kanssa tehty kovaa töitä ja olen jatkanut kuntoutumista ohjelman mukaan. Tärkeässä roolissa edustus ja akatemia, sekä niiden välinen yhteistyö, että saa pelata ja sitä kautta pelituntumaa takaisin, Paananen avaa.

KPV jatkaa edelleen joukkueen kasaamista ja lisää uusia pelaajasopimuksia on odotettavissa lähiaikoina.

Heiermannin sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023, kuten myös Ahokankaan. Paanasen sopimus on mallia 1+1.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola