Henri Myntti on hallituksen uusi puheenjohtaja!
Julkaistu: 23.11.2021 00.00

Henri Myntti on hallituksen uusi puheenjohtaja!

KPV:n Juniorit ry:n syyskokous pidettiin 22.11.2021. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin pelaajalegenda Henri Myntti (39 v.).

Myntti on pitkän linjan Pallo-Veikko ja yksi kaikkien aikojen eniten edustusjoukkueen pelejä KPV:ssa pelannut pelaaja. Myntti pelasi vuosina 1999-2018 yhteensä 268 ottelua KPV:n edustusjoukkueessa. Pelaajana hänellä on ammattilaiskokemusta Norjasta ja Saksasta sekä kotimaan kentiltä mm. Suomen Mestaruus ja Veikkausliigan maalikuninkuus Tampere Unitedin riveistä.

Viime vuosina Myntti on toiminut juniorivalmentajana 2012-syntyneiden poikien joukkueessa.

Pitkän linjan KPV-mies on myös väistyvä puheenjohtaja Jouko Vierimaa, joka on toiminut KPV:ssa eri tehtävissä yhtäjaksoisesti vuodesta 1995 lähtien ja hallituksessa vuodesta 2004. Puheenjohtajana näistä kolme viime vuotta.

- KPV:n yhteisö osoittaa elinvoimaansa, kun nuoremmat Pallo-Veikot ovat valmiita kantamaan vastuuta. Uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa minut kutsuttiin hallituksen sihteeriksi, joten jatkan edelleen aktiivisena seuratoimijana. Lisäksi meillä on uusi seurakehityksen projekti aluillaan. Tästä tiedotetaan myöhemmin, toteaa Vierimaa.

Seuran hallituksen jäseninä jatkavat Jarno Juola, Roy Skog, Marko Lehtonen ja Raine Valli. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Mika Mikkola.

Kim Huuhka jäi pois hallituksesta, mutta jatkaa edustusjoukkueen managerina.

Katso KPV:n tämänpäiväinen lehdistötilaisuus alta:


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola