Sarjat vihdoinkin käyntiin
Julkaistu: 09.06.2021 00.00

Sarjat vihdoinkin käyntiin

Sarjat on vihdoin saatu käyntiin kaikkien joukkueiden osalta. Pelejä on odotettu ja sarjajärjestelmiä on mennyt uusiksi, mutta nyt sitten mennään. Ja tiukasti mennäänkin.

Pari viikkoa sitten varmistui P2006 poikien pääsy Liiga Pohjoiseen, joka on tämän ikäluokan korkein taso. Saman tempun teki P2007 viikko sen jälkeen ja varmisti siis karsintojen kautta paikan ikäluokan korkeimmalla tasolla. B-pojat pääsivät aloittamaan SM-sarjan, joka on myös korkein taso.

KPV:n tyttöjoukkueet pelaavat myös maan korkeimmalla tasolla. B-tytöt SM-sarjaa ja T2006 sekä T2007 Liiga Pohjoista, korkeinta tasoa mitä näissä ikäluokissa voidaan pelata. Nämä joukkueet selvisivät sarjoihinsa ilman karsintaa edellisen vuoden hyvän menestyksen seurauksena.

Sarjaohjelmat ovat koronan aiheuttaman viivästyksen vuoksi tiiviitä. Tämä aiheuttaa valmennuksille tarkkaa miettimistä kuormituksen hallinnasta ja samalla kasvattaa pelaajien sekä heidän taustojensa vastuuta mm. levosta ja ravinnosta, jotta loukkaantumisilta vältytään ja jaksetaan niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Ei ole itsestään selvyys, että KPV on mukana näissä kaikissa sarjoissa. Niiden eteen on tehty valtavasti töitä, valmennustiimit B-tytöissä Mika Lindholmin, T2006 Mattias Ainasojan, T2007 Kimmo Salmelan, B-pojissa Mat Mendyn ja Sasu Iivosen, P2006 Jukka Hakalan ja P2007 Aki Sipilän johdolla. Lisäksi maalivahtivalmentajat Petri Martikainen ja Heikki Kossi sekä Sergey Lazarev ovat antaneet oman tärkeän panostuksensa menestykselle, unohtamatta tietenkään pelaajia. Suurin vastuu pelaajien kehittymisestä on loppujen lopuksi heillä itsellään. Valmentamisen tason kehittämisen vastuu on toki Valmennuspäälliköllä ja seuralla, joiden tehtävä on luoda puitteet kouluttautumiselle ja kehitykselle, mutta myös Vastuuvalmentajien sitoutumisella. Kehittämällä valmennusta kehitämme automaattisesti myös pelaajia.

Myös nuoremmissa junioreissa ovat sarjat käynnistyneet ja otteluita on lyhyellä aikavälillä paljon. Näistä nuoremmista kasvaa tulevia Liiga Pohjoisten ja SM-sarjojen pelaajia.

Me KPV:ssä toivomme näkevämme teitä katsomassa ja kannustamassa joukkueita ja pelaajia kaikissa otteluissa. Teidän tuki on meille kaikille tärkeä.

https://www.kpv.fi/juniorit/ottelut#month=6&page=1...

Green Family