​KPV T07 -joukkue hyvästelee Kokkolan pelikentät lauantaina
Julkaistu: 19.09.2022 13.56

​KPV T07 -joukkue hyvästelee Kokkolan pelikentät lauantaina

Vuoden 2013 kesällä Kokkolan kentille kirmasi nippu 2007-syntyneitä tyttöjä pallon perään, tästä alkoi joukkueemme ikimuistoinen tarina, joka on jatkunut tähän saakka. Vuosien saatossa joukkueemme on hioutunut todelliseksi timantiksi ja yhteisiä iloisia muistoja sekä kokemuksia on kertynyt runsain määrin niin pelaajille, vanhemmille kuin myös meille toimihenkilöillekin. Näitä muistoja ei meiltä voi kukaan viedä pois ja uskon, että tämä joukkue on jättänyt pysyvän jäljen kaikkien meidän sydämiimme. Mutta niin se aika kuluu ja nyt eletäänkin jo tämän timanttisen joukkueen viimeisiä yhteisiä hetkiä. Tulevana lauantaina 24.9. klo 13.00 joukkueemme hyvästelee Kokkolan pelikentät, kun pelaamme viimeisen ottelumme Kokkolassa. Peli on samalla T15 Liiga Pohjoisen yläloppusarjan viimeinen ottelumme ja siitä voitto tarkoittaisi, että sijoitumme tässä kivenkovassa sarjassa toiseksi.

Haluammekin nyt kutsua kaikki pelaajat, pelaajien vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, ystävät ja tutut tai muuten vain laadukkaasta jalkapallosta kiinnostuneet mukaan tähän jäähyväisotteluun, jossa voimme yhdessä kannustaa tämän joukkueen voittoon ja samalla myös osaltamme kiittää tyttöjä menneistä vuosista!

Ottelu siis alkaa lauantaina 24.9. klo 13.00 ja paikkana on Kokkolan Keskuskenttä.

Jäähyväisottelun jälkeen joukkueella alkaa vielä tiukka keskittyminen 6.10.–9.10. Kouvolassa pelattavaan Laura Kalmari SM-lopputurnaukseen.

Tervetuloa siis KPV T07 jäähyväisotteluun. Kannustetaan yhdessä tytöt voittoon!

Ja niin kuin Cheek kappaleessaan laulaa; Timantit on ikuisia!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola