CABB Kokkola & KPV tarjoavat: Ilmaistapahtuma Keskuskentällä!
Julkaistu: 02.08.2022 18.00

CABB Kokkola & KPV tarjoavat: Ilmaistapahtuma Keskuskentällä!

Kokkolan Keskuskenttä saa lauantaina 13.8. säpinää, jollaista siellä ei ole ennen nähty. Kyseisenä päivänä pelattavan KPV – PK-35 -ottelun yhteydessä järjestetään perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyystapahtuma, joka viedään tänä vuonna uusiin ulottuvuuksiin! Ennen ottelua Keskuskentällä esiintyvät nimittäin koko Suomen tuntema Jukka Poika, sekä kokkolalainen Rappänä-yhtye. Ja mikä parasta, koko tapahtuma on yleisölle ilmainen!

CABB Kokkola ja KPV järjestävät #HyväVeikkoEiKiusaa -tapahtuman Kokkolan Keskuskentällä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten artistien sekä jalkapallo-ottelun seuraaminen on kyseisenä elokuisena lauantaina ilmaista. CABB Kokkola tarjoaa myös kaikille ottelutapahtumaan saapuville ilmaiset limut ja makkarat.

Tapahtuman tähtiesiintyjinä nähdään Vain Elämää -televisiosarjassakin viime kaudella nähty Jukka Poika, sekä yli kolmekymmentä vuotta vaikuttanut kokkolalainen Rappänä -yhtye.

#HyväVeikkoEiKiusaa -kampanjan teemana on levittää kiusaamisen vastaista sanomaa, erityisesti Kokkolan alueen lapsille ja nuorille. Tapahtuman lisäksi kampanjan yhtenä osiona on myydä tukipaketteja alueen yrityksille, joiden tuottoja ohjataan alueen kouluihin.


Tapahtuman aikataulu:

Klo 12.00: Tapahtuman alkujuonto ja tieto #HyväVeikkoEiKiusaa -kampanjasta

Klo 12.15 Rappänä esiintyy

Klo 13.00 Välijuonto, CABB esittely

Klo 13.15 Jukka Poika esiintyy

Klo 15.00 KPV – PK-35 ottelu alkaa


Tapahtuma-alueella on ilmaisten makkaroiden ja limujen lisäksi kioskipisteitä, sekä janoisille aikuisille anniskelualue.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola