Laura Kalmari SM-lopputurnaus kutsuu
30.5.2019 21:21 Uutiset / C04-tytöt

Välitavoite saavutettu!

PSL ja samalla karsinta Laura Kalmari SM-lopputurnaukseen päättyi KPV YJ 04-tyttöjen osalta hienosti kahteen voittoon helatorstaina Iisalmessa. Ensimmäisessä pelissä kaatui Kuopion Pallokissat selvin 3-0 numeroin ja tämä jo varmisti pääsyn kesän kohokohtaan, joka on ollut joukkueen tavoitteissa jo parin vuoden ajan. Toisessa pelissä kaatui paikallinen Klubi-36 1-0 numeroin, vaikka peli oli hieman takkuisempaa kuin aiemmin päivällä. Mutta hyvä, että voitto irtosi heikommallakin esityksellä.

Kaiken kaikkiaan KPV YJ keräsi yhdeksästä ottelusta 16 pistettä viidellä voitolla, yhdellä tasurilla ja kolmella tappiolla. Saldo on ihan hyvä ottaen huomioon suhteellisen kapean pelaajaringin, loukkaantumiset ja muut sarjat, joissa joukkue on mukana. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa kohti turnausta ja luoda sinne uudet tavoitteet!

Joukkueessa ovat pelanneet seuraavat tytöt: Lotta Kultima, Vivi Granlund, Liisa Järvelä, Sanni Ojala, Pinja Hertteli, Oona Ojala, Vera Wacklin, Netta Salmi, Roseline Sesay, Ada Nygård, Frida Lindholm, Emma Skähl, Jenna Tunkkari, Alisa Martikainen, Hilla Saari, Vilma Känsälä, Ella Niemi, Piita Kytölaakso, Siiri Sammalkangas, Ella Tuikkanen, Noomi Korkatti, Nenna Jansson ja Saga Wargh.

Valmennuksesta ovat vastanneet Mika Lindholm ja Petri Martikainen. Joukkueen huollosta ja fysiosta ovat vastanneet Anne Saari ja Tiia-Lotta Lintula. Henkisenä valmentajana joukkueen matkassa on ollut Anki Mannström. Rahavirrasta huolehtii Jenni Känsälä.   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
Kategoriat