SOPIMUSUUTISIA: Teppo Marttinen siirtyy pysyvästi Vihreisiin
3.12.2018 14:06 Uutiset / Edustus

Marttinen jatkaa Pallo-Veikoissa!

Teppo Marttinen siirtyy KPV:n riveihin

Viime kaudella ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valittu Teppo Marttinen siirtyy pysyvästi KPV:n Veikkausliigamiehistöön. KPV ja SJK ovat sopineet siirtokorvauksesta ja Marttinen on vapaa jatkamaan uraansa KPV:n paidassa.

Veikkausliiganousuun päättyneellä kaudella Marttinen pelasi kaikki minuutit Vihreän maalilla ja nuori maalivahti valittiin ansaitusti Ykkösen kauden parhaaksi maalivahdiksi. Viime kaudella Marttinen oli KPV:n paidassa lainasopimuksella Seinäjoen SJK:sta, mutta tulevalle kaudella siirto Pallo-Veikkoihin tulee pysyväksi.

Marttinen itse on tyytyväinen sopimukseen ja edellisen kauden tuloksiin.

-”Tietysti hienot ja odottavaiset fiilikset sopimuksesta, kun pääsee jatkamaan hienon kauden jälkeen KPV:n kanssa Veikkausliigataivalta”, Marttinen toteaa.

-”Viime kausi oli varmasti yksi uran hienoimmista. Henkilökohtaiset ja joukkueen tavoitteet täyttyivät ja koko kausi toi kyllä ylimääräistä lisämotivaatiota", Marttinen jatkaa.

KPV:n valmennus on tyytyväinen vahvan kauden pelanneen maalivahdin jatkoon Kokkolassa.

-”Tepolta tasaisen varma kausi, pystyi pelaamaan pelistä toiseen kovalla tasolla. Valinta ykkösen parhaaksi maalivahdiksi ei tietenkään ollut sattumaa”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen summaa.

-”Pitää muistaa, että Teppo on edelleen maalivahdiksi nuori, ja hän tulee kehittymään vielä entisestään”; Korhonen muistuttaa.

KPV:n ja Marttisen sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat