Yhteistyö laajenee: Keskipohjanmaa lähettää KPV:n Ykkösen kotipelit
EdustusjoukkueJulkaistu: 23.02.2024 10.00

Yhteistyö laajenee: Keskipohjanmaa lähettää KPV:n Ykkösen kotipelit

Lue koko artikkeli osoitteesta: https://www.keskipohjanmaa.fi/

KPV:n Ykkösen kotipelejä voi tulevalla kaudella seurata Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Keskipohjanmaa lähettää tilaajasisältönä livestriimin jokaisesta KPV:n kotiottelusta huhtikuussa käynnistyvällä kaudella.

– Tämä on paikallisesti yksi tärkeimmistä asioista, joita lähetämme suorana. Lisäksi pelit jäävät katsottavaksi tallenteina myöhemmin. Se on tärkeää kokkolalaisille futisfaneille. Olemme toimituksessa itsekin aivan innoissamme, sanoo Keskipohjanmaan päätoimittaja Suvi Tanner.

KPV:n puheenjohtaja Timo Lahtinen on sopimukseen tyytyväinen.

– Tämä on meille hyvä tapa tehdä yhteistyötä paikallisen median kanssa. Seuran näkyvyys kasvaa ja tällä tavoin voimme palvella KPV:n kannattajia eri puolilla Suomea. Pidän tätä myös hyvänä tapana palvella paikallisia faneja, Lahtinen kertoo.

Livestriimit peleistä ovat selostettuja ja ammattimaisesti kuvattuja. Selostajina toimivat Niko-Joonas Tuominen ja Jarmo Kattilakoski.

Keskipohjanmaa rakentaa parhaillaan myös muiden mediatalojen kanssa yhteistyötä, jonka myötä myös suuri osa KPV:n vieraspeleistä olisi ensi kaudella katsottavissa Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Osa vieraspelituotannoista on jo sovittu, mutta kokonaisuudesta tiedotetaan, kun koko paketti on saatu valmiiksi.

– Vieraspelit ovat ilman muuta tärkeitä, koska niihin ei Kokkolasta tule niin herkästi lähdettyä paikan päälle. Tähän mennessä meille on varmistunut yhteistyö kolmen muun sarjaa pelaavan joukkueen kotimedian kanssa. Lisää tulee ihan varmasti, Tanner lupaa.

Keskipohjanmaan ja KPV:n sopimus tuli mahdolliseksi, kun Ruutu+ ei lähetä miesten Ykkösen pelejä.– Meillä on sopimukset valmennuksen kanssa tehtynä, noin 20 pelaajasopimusta on myös valmiina. Urheilullisella puolella valmistautuminen on aikataulussa. Treenit pyörii. Harjoituspelejä on pelattu ja pelataan vielä lisää. Seuran taustojen osalta työ on myös käynnissä. Tietysti toivon lisää yhteistyökumppaneita mukaan. Heitä tarvitaan aina, Lahtinen sanoo.

KPV:n seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina. Keskipohjanmaa striimaa verkkosivuillaan lauantaina kello 15.30 alkavan ottelun Oulun Palloseuraa vastaan.


Artikkeli: Juha Savela / Keskipohjanmaa, Kuva: Jukka Lehojärvi / Keskipohjanmaa

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola