Cardoso ja Adarkwa jatkosopimuksiin KPV:n kanssa!
EdustusjoukkueJulkaistu: 27.09.2024 18.20

Cardoso ja Adarkwa jatkosopimuksiin KPV:n kanssa!

Ricardo “Gue” Cardoso ja Justice Adarkwa ovat tehneet jatkosopimukset KPV:n kanssa.

KPV:n uskomaton kausi on lähellä loppuhuipennusta, kun kolme kierrosta Miesten Ykkösen jatkosarjaa on vielä mittelemättä. Ennen lauantain 28.9. pelattavaa kotiottelua, Pallo-Veikkojen toimistolta kantautuu iloisia uutisia.

– Ricardo ja Justice jatkavat myös seuraavalla kaudella. Molempien pelaajien sopimuksissa oli optiot, jotka seura käytti. Ricardon sopimus on yhden vuoden ja Justicen kahden vuoden mittainen, urheilutoimenjohtaja Joni Sorvoja kertoo.

Ricardo Cardoso on kuluneella kaudella sijoittunut Ykkösen runkosarjan maalipörssissä jaetulle toiselle sijalle – iskien 22 otteluun 11 maalia. Ruuti on ollut kuivaa myös jatkosarjassa, jonka kahdessa ottelussa 22-vuotias lupaus on osunut peräti kolme kertaa!

Myös Justice Adarkwa on esittänyt lupaavia otteita, sekä kerryttänyt peliaikaa 19 runkosarjan ottelussa 1155 minuutin verran, ja kahdessa jatkosarjan ottelussa yhteensä 114 minuutin verran.


KPV on sarjan kärjessä! Tule kannustamaan Veikot taas voittoon huomenna 28.9. klo 16:00 Kokkolan Keskuskentälle, kun vastaan asettuu FC Jazz!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola