Timo Lahtinen jatkaa puheenjohtajana - hallitukseen uusia jäseniä
Kokkolan Pallo-VeikotJulkaistu: 09.10.2024 08.03

Timo Lahtinen jatkaa puheenjohtajana - hallitukseen uusia jäseniä

KPV:n Juniorit ry:n vuosikokous pidettiin tiistaina 8.10 KPV klubilla.

Timo Lahtinen valittiin jatkamaan puheenjohtajana toiselle kaudelleen. Hallituksessa tuli pieniä muutoksia. Mika Mikkola ja Joni Sorvoja jatkavat toiselle kaudelleen. Erovuoroiset jäsenet Sasu Iivonen ja Tuomas Rinne eivät jatkaneet uudelle kaudelle. Junioripuolelta saatiin kuitenkin hyvä edustus seuran hallitukseen, kun Hanna Piilola, Janette Jokivalo, Roosa Aro ja Ville Juuti valittiin uusina jäseninä hallitukseen.

Juniorijaoston puheenjohtajaksi valittiin Sasu Iivonen, edustusjoukkuejaoksen puheenjohtajaksi Joni Sorvoja ja pappakerhon Sakari Telimaa.

Toimintasuunnitelmassa näkyy vahva panostus junioritoimintaan. Tämä tarkoittaa myös henkilöresurssien lisäämistä junioritoimintaan. Edustusjoukkue taistelee seuraavan kahden viikon ajan paikasta ykkösliigaan. Seuran kulubudjettiin paikka Ykkösessä tai Ykkösliigassa ei kuitenkaan juurikaan vaikuta. Molemmat ovat valtakunnallisia sarjoja ja ilman henkilöstökulujakin kumpaankin kuluu vuodessa yli 100 000 euroa.

Seuran budjetti päätettiin 970 000 euron tasolle. Tästä juniorijoukkueiden osuus on 420 000 euroa ja seuran muun toiminnan osuus 550 000 euroa.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola