Lepää rauhassa Keijo Hautamäki
Kokkolan Pallo-VeikotJulkaistu: 12.01.2024 09.08

Lepää rauhassa Keijo Hautamäki

KPV:n pitkäaikainen valmentaja ja edustusjoukkueen huoltaja Keijo Hautamäki on menehtynyt torstaina 11. tammikuuta äkilliseen sairuskohtaukseen.

Koko KPV:n yhteisö suree pidettyä palloveikkoa ja ottaa osaa omaisten suruun.

Intohimoinen futismies "Keke" aloitti KPV:ssa juniorivalmentajana jo 1990-luvulla. Hän kouluttautui UEFA:n B-tasolle. Hänet tunnettiin joukkueissaan pidettynä, mutta vaativana valmentajana 20 vuoden ajan.

Keijo Hautamäki oli vastuuvalmentajana, kun KPV voitti viimeisimmän junioreiden SM-mitalin. Tuo tapahtui vuonna 2003, kun B-pojat (ikäluokka 1986-1987) nappasi ehkä hieman yllättäen pronssiset mitalit aina hyvin kilpaillussa B-junioreiden ikäluokassa.

Myöhemmin Keijo oli vastuuvalmentajana Akatemian edeltäjässä Kippareissa, joka nousi maan kolmannelle tasolle Kakkoseen. Tämän jälkeen Hautamäki nähtiin KPV:n edustusjoukkueen valmentajana kaudella 2011. Myöhemmin Keijo luopui päävalmentajan paikasta ja ryhtyi edustusjoukkueelle huoltajaksi. Edustusjoukkueen huoltajana Keijo oli erityisen osaava ja pidetty henkilö, joka loi kokonaan uuden standardin huoltajan tehtävään.

Lepää rauhassa Keke.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola