Goncalo Pereira KPV:n valmentajaksi
Kokkolan Pallo-VeikotJulkaistu: 20.12.2023 09.33

Goncalo Pereira KPV:n valmentajaksi

Portugalilainen 34-vuotias Goncalo Pereira on KPV:n edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja. Sopimus allekirjoitettiin tiistai-iltana. Kokkolaan Pereira saapuu tammikuun alkupuolella.

- Etsimme edustusjoukkueelle valmentajaa lähtökohtaisesti Kokkolan ulkopuolelta. Loppusuoralla oli yksi kotimainen vaihtoehto Pereiran lisäksi, toteaa neuvotteluja KPV:n puolesta vetänyt hallituksen jäsen Joni Sorvoja.

- Elämme tiukalla budjetilla, mutta valmennus on osa-alue, johon haluamme erityisesti panostaa. Tasokas valmennus antaa mahdollisuuden myös KPV:n strategian mukaiselle pelaajakehitykselle, jatkaa Sorvoja.

Nuoresta valmentajaiästään huolimatta Pereira on valmentanut pitkään. Ensimmäiset valmentajatehtävät olivat 18-vuotiaana Lissabonissa Sporting CP:n junioreissa. Aikuisten joukkueissa Pereira on ollut kakkosvalmentajana Norjassa (Kongsvinger IL), Ruotsissa (IF Brommapojkarna) ja Latviassa (Riga FC).

Kongsvingerin ajanjaksoltaan Pereiralla on saavutuksena Norjan cupin finaali, jossa kuitenkin maan ykkösjoukkueisiin lukeutuva Rosenborg voitti alemmalla sarjatasolla pelanneen Kongsvingerin.

Vastuuvalmentajana Goncalo on ollut Portugalissa Real SC:n B-junioreissa ja viimeksi 2022 Norjassa Florön joukkueessa Norjan Post Nord liigassa (maan kolmanneksi korkein sarjataso).

Kun vastuuvalmentajakysymys saatiin pöydältä, aletaan keskittyä pelaajasopimuksiin. Tavoite on saada nimiä papereihin vielä tämän vuoden puolella.

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola