Naisjoukkue käynnistänyt toimintansa
Julkaistu: 09.02.2021 00.00

Naisjoukkue käynnistänyt toimintansa

KPV palauttaa oman naisjoukkueen osaksi pelaajakehityksen polkua. Joukkue on harjoitellut talven aikana 1-2 kertaa viikossa. Tuomas Rinne toimii vastuuvalmentajana ja Kirsi Leskinen joukkueenjohtajana. Joukkueen pelaajat ovat lähivuosina KPV:n riveissä pelanneita entisiä ja nykyisiä junioreita. Tarvittaessa B-tytöistä saadaan hyvää vahvistusta joukkueeseen.

- Kaksi vuotta kestänyt yhteistyö Myranin kanssa kariutui, kun Myran päätti lopettaa huipputason naisjoukkueensa. Toisaalta jo viime kesänä oli nähtävissä ristiriitoja peluuttamisten suhteen, sillä KPV:n B-tyttöjen joukkuetoiminta kärsi parhaiden pelaajien joutuessa täyttämään naisten ykkösdivisioonajoukkueen ja B-tyttöjen SM-sarjajoukkueen tehtävät, toteaa seuran puheenjohtaja Jouko Vierimaa.

Pitemmällä tähtäimellä KPV:lla on tarkoitus panostaa pelaajapolkuun entistä paremmin myös tyttöjen puolella. Aivan kuten poikien puolella on tehty Akatemian suhteen. KPV haluaa tarjota seuran pelaajille mahdollisuuden nousta omalle huipputasolleen.

- Vuoden 2021 tärkeimpänä tavoitteena on saada toiminta käynnistettyä. Tulevina vuosina mietitään pelaamisen ja pelaajien kehittämistä ja sitä kautta joukkueen omalla työllään ansaitsemaa kilpailullista menestystä. Nyt KPV on ilmoittautunut naisten kolmoseen. Joukkueessa on niin paljon hyviä pelaajia, etten pidä mahdottomana pelaamista aivan sarjan kärkisijoista, Tänä vuonna seuran puolelta tärkein tavoite on kuitenkin B-tyttöjen parhaassa mahdollisessa menestyksessä, toteaa Vierimaa

Seuran uusimmat