SOPIMUSUUTISIA: Puolustusosasto vahvistuu entisestään!
2.2.2020 21:28 Uutiset / Edustusjoukkue

SOPIMUSUUTISIA: Puolustusosasto vahvistuu entisestään!

KPV:n edustusjoukkue on värvännyt puolustusosastolle vahvistuksia - kaksin kappalein.

22-vuotias Elmer Kääntä on varmasti useille jo erittäin tuttu hahmo, sillä mies on useamman kauden edustanut Pallo-Veikkoja, ollen mm. mukana toissa vuoden nousujoukkueessa. Alavieskan Virissä ja FC YPA:ssa juniorivuosinaan pelanneen, sekä siitä KPV:n kautta viime kaudeksi GBK:hon seikkailleen Käännän vahvuuksiin kuuluu ulottuvuus ja katkominen. Mies kertoo myös vasemmalla jalalla lähtevän melkoisen hyviä avauksia.

"Tahdon omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet ja pelata tietysti mahdollisimman paljon. Meillä on hyvä kilpailu joka pelipaikalla, ja se saa treeneissä pistämään parastaan." Elmer kertoo.

Toisena nimenä nähdään toinen Kokkolassa jo aiemmin pelannut herra, Kyle Curinga. Floridasta, Yhdysvalloista ponnistanut 26-vuotias laitapuolustaja omaa vuosien takaa taustaa sekä GBK:sta, että FF Jarosta. Seitsemännettä vuottaan ammattilaisena pelaava Curinga aloitti uransa Suomessa edellä mainituissa joukkueissa, jonka jälkeen tuulet kuljettivat takaisin valtameren taa, jossa kolme viimeisintä vuotta kului jenkkien toisiksi korkeinta sarjatasoa pelaten Real Monarchisin, Tampa Bay Rowdiesin, sekä Hartford Athleticin riveissä.

"Olen sen tyyppinen pelaaja, että annan päivittäin kaikkeni harjoituksissa ja kentällä. Tykkään olla intensiivinen, mutta myös olla rauhallinen ja kärsivällinen tarvittaessa." Kyle kuvailee, "Lukuunottamatta lopputulosta ensimmäinen ottelu vihreässä paidassa tuntui mahtavalta. Olen erittäin onnellinen ollessani täällä ja odotan jännityksellä mitä kaikkea saammekaan aikaan tällä joukkueella ja valmennusryhmällä. Kannattajat olivat huikeita ja uskon heidän auttavan meitä myös antamaan kentällä enemmän."

Kummankin sopimus kattaa alkaneen kauden 2020.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat