Ilkka Junttila siirtyy uusiin haasteisiin!
30.10.2019 16:56 Uutiset / Edustus

Kiitos Ilkka!

KPV:n pitkäaikainen markkinointipäällikkö ja monitoimimies Ilkka "Ile" Junttila siirtyi Nurmijärven Jalkapalloseuran eli NJS:n toiminnanjohtajaksi viime elokuussa.

Junttila on ollut suuressa roolissa kehittämässä Pallo-Veikkojen toimintaa eteenpäin, niin edustuksen kuin junioritoiminnankin puolella.

"Aika siirtyä omalla uralla eteenpäin. Tätä varten olen kouluttautunut aktiivisesti koko ajan työni ohella. Joskus pitää hypätä uuteen ja nyt kohdalle tuli niin hyvä mahdollisuus ettei siitä voinut kieltäytyä. Päätös on tehty jo kesällä, ja saatiin joustava aikataulukin sovittua molemmissa seuroissa." Junttila valaisee.

Syys- ja lokakuun ajan Junttila vaikutti vielä Kokkolassa uudesta työstään huolimatta osa-aikaisena ottelutapahtumien järjestämisessä. Marraskuun alkaessa on kuitenkin tullut aika siirtyä täydellä panoksella uusin kuvioihin.

"Lähteminen itsessään on tietysti erittäin haikeaa, varsinkin kun kyseessä on kuitenkin oma seurani. Tulen jatkossakin olemaan mukana taustalla, mutta vain vapaaehtoisen roolissa. Ja jatkan toki tulevalla kaudella myös apuna organisaation uusille henkilöille."

Epäilemättä "Ileä" tullaan näkemään myös tulevaisuudessa legendaarisen Keskuskentän laidalla: "KPV pysyy jatkossakin lähellä sydäntäni ja mukana elämässäni, ehkäpä pääsen jopa näkemään kunnolla jokusen kotipelinkin pitkästä aikaa! Varmasti nähdään legendaarisella Keskuskentällä – kenties jopa Kymppipaikalla."

Vihreän taustajoukoissa miestä luonnehditaan ahkeraksi, idearikkaaksi, iloiseksi, huikeaksi työkaveriksi ja ystäväksi. Kokkolan Pallo-Veikot kiittää lämpimästi Ilkkaa kuluneista vuosista, ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen!


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat