Veikkausliigan karsinnan ratkaisuottelu siirtyy pelattavaksi Seinäjoella
25.10.2019 12:38 Uutiset / Edustus

Vaikea päätös urheilullisin perustein

Veikkausliigan karsinnan toinen ja ratkaiseva osaottelu KPV:n ja TPS:n välillä siirtyy pelattavaksi Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

KPV:n kotiareenan Kokkolan keskuskentän kuntoa tarkastettiin perjantaina aamupäivällä. Kenttä todettiin tällä hetkellä pelikelpoiseksi, mutta tarkastuksen jälkeen KPV esitti Palloliitolle ottelun pelaamista Seinäjoella. Palloliitto oli tämän jälkeen yhteydessä TPS:aan, joka puolsi KPV:n esitystä.


KPV:n organisaatio sekä edustusjoukkue kävi kenttäratkaisua läpi tarkasti ja koko edustus päätyi haastavassa tilanteessa yhdessä ratkaisuun siirtää ottelu Seinäjoelle. Keskuskentän nurmi on tällä hetkellä erittäin pehmeä, joskin juuri nyt pelikelpoinen, silti riski olosuhteiden huononemisesta sunnuntaiksi on suuri eikä kenttä todennäköisesti kestä täyttä peliaikaa riittävän hyvässä kunnossa.

Erittäin pehmeä ja epävarma alusta ei anna parhaita mahdollisia urheilullisia perusteita ottelun pelaamiselle, eikä sinällään palvele kotijoukkueen pelillistä etua.

Näin siis puhtaasti urheilullisin perustein ottelu siirtyy pelattavaksi Seinäjoella. KPV tiedostaa hyvin erittäin haastavan asetelman kannattajien näkökulmasta, mutta toivoo silti vahvaa kannatusta myös Seinäjoella ja yhteistä uskoa siihen että vaikea päätös tukee elintärkeää tavoitetta sarjapaikan säilyttämiseksi.


Näin ollen Palloliitto vahvistaa, että Veikkausliigan karsinnan toinen ottelu KPV-TPS pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla sunnuntaina 27.10. kello 17.00. Ensimmäinen osaottelu Turussa päättyi torstaina maalittomaan tasapeliin.


Kuva: SPL / Jussi Eskola


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat