SOPIMUSUUTISIA: Kova kaksikko KPV:n puolustukseen!
12.8.2019 15:42 Uutiset / Edustus

Toppari Itävallasta ja laitapakki Italiasta

KPV on solminut pelaajasopimukset Hysen Memollan sekä Stefan Umjenovicin kanssa.

KPV on solminut siirtoikkunan viime metreillä kaksi uutta puolustuspään pelaajasopimusta.

Hysen Memolla on Albanian ja Italian passit omaava laitapuolustaja, ja hän on pelannut urallaan mm. Kroatian pääsarjassa ja Italian Serie B:n ja Serie C:n joukkueissa. Memolla on Albanian maajoukkueen ringissä ja vasen jalkainen laitapelaaja siirtyy Vihreään Serie B:n US Salernitanan joukkueesta. Edellisellä kaudella 27-vuotias Memolla pelasi Kroatian pääsarjan Hajduk Splitissä.

Hysen Memolla saapui Kokkolaan maanantaina ja liittyi joukkueen harjoituksiin saman tien.

-"Haluan kiittää joukkuetta ja taustoja mahdollisuudesta liittyä KPV:n joukkueeseen. Olen erittäin iloinen tästä mahdollisuudesta ja tulen antamaan parhaani joukkueen eteen. Haluan näyttää kentällä parhaat ominaisuuteni pelaajana", albanialaispakki kommentoi.

Stefan Umjenovic on itävaltalainen keskuspuolustaja, joka on viimeksi pelannut Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Floridsdorfer AC:n joukkueessa. Vasenjalkainen ja 190 senttinen Umjenovic on edustanut urallaan myös Itävallan Bundesliigan SC Rheindorf Altachtia.

24-vuotias toppari liittyi KPV:n harjoitusvahvuuteen myös maanantaina ja puolustaja oli hyvillä mielin uudesta sopimuksesta.

-”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia niitä, jotka mahdollistivat siirron. Olen todella iloinen mahdollisuudesta pelata KPV:n paidassa ja tietysti myös KPV:n kotikentällä ja kannattajien edessä”, itävaltalainen kommentoi.

-”Olen keskuspuolustaja, mutta pystyn myös pelaamaan muilla puolustuksen paikoilla ja keskikentällä. Pelaan aina kovalla tunteella ja haluan tsempata joukkuetta peleissä. Vahvimmillani olen kaksinkamppailuissa, pelin ohjaamisessa sekä pääpelissä, toivottavasti maalinteossa myös!”, Umjenovic kertoo.

KPV:n taustoilla uusista vahvistuksista ollaan tyytyväisiä.

-”Hysenillä on kokemusta mm. albanian maajoukkueesta ja Italian Serie B:stä ja Stefan on pelannut Itävallan kovatasoisia sarjoja, molemmista pelaajista sai hyvän ensivaikutelman”, KPV:n valmentaja Jani Uotinen kommentoi uusia pelaajiaan.

-”Molemmat ovat pallollisesti taitavia pelaajia ja vasenjalkaisia, mikä on hyvä apu meille. Meillä on määrällisesti vähän puolustajia, joten sinne olemme etsineet täydennystä”, Uotinen päättää.

Umjenovicin sopimus kattaa loppukauden 2019, Memollan sopimuksessa on kauden 2019 lisäksi optio kaudesta 2020. Molemmat pelaajat ovat edustuskelpoisia tulevan sunnuntain KPV-HJK ottelussa.

Kolme KPV:n testillä ollutta pelaajaa, Guy Gnaboyou, Malsor Ajeti ja Nicolas Martinez sen sijaan eivät jatka Vihreän mukana.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat