Kaksi uutta vahvistusta - Sebastian Mannström Vihreisiin!
Julkaistu: 16.06.2018 00.00

Kaksi uutta vahvistusta - Sebastian Mannström Vihreisiin!

KPV:lle kaksi pelaajavahvistusta

Sebastian Mannström ja Charalampos ”Haris” Chantzopoulos liittyvät uusina vahvistuksina Vihreän riveihin.

Haris Chantzopoulos on Ykkösen seuraajille tuttu FF Jaron paidasta, viime kauden lähes kaksi metrinen toppari on pelannut Saksan kolmannella sarjatasolla Rot-Weiß Erfurtin riveissä.

Sebastian Mannström on suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu nimi mm. Veikkausliigan HJK:sta. Liigaotteluita 29-vuotiaalle Mannströmille on kertynyt lähes kaksi sataa ja vyöltä löytyy myös viisi A-maaottelua sekä lukuisia juniorimaaotteluita.

Edellisen kauden Mannström on pelannut Saksassa Stuttgarter Kickersin paidassa.

Hyökkäävä keskikenttämies on tyytyväinen siirtoonsa Vihreään.

-"Monta vuotta olen seurannut kokkolalaista jalkapalloa, ja nyt tuntui että seuran tavoitteet ja kunnianhimo kohtasivat omien ajatusten kanssa", kertoo Mannström.

-"Lähes 12 vuotta sitten kun viimeksi Kokkolassa pelannut, niin erittäin hyvillä mielin tietysti palaan takaisin. Odottavaiset fiilikset. Viime pelin näin joukkueelta Helsingissä paikan päällä ja tietynlainen kuva jäi joukkueen vahvuuksista ja heikkouksista," Sebu pohtii.

Kokenut pelaaja on varmasti kova vahvistus Vihreän keskialueelle.

-"Vaikka en vielä pidä itseäni kovinkaan vanhana, niin voin tuoda tietynlaista rutiina ja kokemusta. Myös rauhallisuutta ja luovuutta pallolliseen pelaamiseen. Tietenkin haluan myös olla hyvä esikuva meidän nuorille pelaajille siinä, mitä ammattilaisuus vaatii", Mannström jatkaa.

Pallo-Veikkojen kannattajille keskikenttämiehen viesti on selvä.

-"Tähän projektiin tarvitaan kaikkien apua. Siis sankoin joukoin keskuskentälle kannustamaan oman kaupungin joukkuetta!", Sebu päättää.

Vihreän valmennuksessa ollaan luonnollisesti hyvillä mielin vahvistusten saapumisesta.

-"Meidän oli pakko reagoida pelaajarintamalla, sillä loukkaantumiset harvensivat rajulla kädellä ryhmää", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertoo.

-"Halusimme ehdottomasti pallollista osaamista lisää joukkueeseen. Olimme todella onnekkaita, kun tällaiset pelaajat olivat vapaana, ja saimme heidät joukkueeseemme", "Jamo" jatkaa tyytyväisenä.

-"On mahtavaa saada "Sebu" takaisin Kokkolan. Hän tuo pallollista rohkeutta ja monipuolisuutta keskialueellemme. "Haris" taas on tuttu pelaaja Jaron paidasta, ja hän tietää ja tuntee sarjan vaatimukset. Hän tuo voimaa alakertaan ja pelinavaus osaamista", Korhonen avaa pelaajahankintojen taustoja.

-"Uudet miehet mahdollistava joukkueen roolituksen säätöä. Meillä on ollut laituriosastolla haasteita ja seuraamme myös sitä tilannetta edelleen, mutta näillä vahvistuksilla saamme roolitettua joukkuetta hieman uudella tavalla", Korhonen päättää.

Molemmat pelaajat liittyvät joukkueen harjoitusvahvuuteen lähipäivinä ja ovat edustuskelpoisia siirtoikkunan auettua 10.7.

Molempien sopimukset kattavat kuluvan kauden, Mannströmin sopimuksessa on myös kahta seuraavaa kautta koskeva optio.

Seuran uusimmat