Esittely
Ottelutilastot
Esse IK - KPV Akatemia
2019 - Akatemia - Kolmonen
Klo 19:00 Ytteresse, Bollplan
4
Kes

Akatemia Esse IK:n vieraaksi


Akatemia matkustaa kauden lyhimmälle vierasmatkalleen Kokkolan ulkopuolelle, kun joukkue kohtaa tiistaina vieraskentällä ähtäväläisen Esse IK:n. Esse IK on Akatemialle tuttu vastustaja, sillä tuntuu että jokaisella kaudella, riippumatta Akatemian sarjatasosta, on aina samassa sarjassa myös jokin Essen joukkueista. Pari vuotta sitten Nelosessa kamppailtiin Esse IK II:n kanssa ja edellisellä sekä tällä kaudella vastassa on seuran edustusjoukkue.

Esse on aloittanut kautensa vaisuhkosti, kovasti viimekausista uudistunut ähtäväläisnippu on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä. Se on kerännyt pelaamistaan viidestä ottelusta ainoastaan yhden pisteen. Tuo piste tuli tasapelistä Kaskö IK:ta vastaan. Neljästi tällä kaudella Esse on joutunut poistumaan kentältä tappio niskassaan, sillä sekä VPV, Korsnäs FF, Sundom IF että KPS ovat ähtäväläiset voittaneet alkukauden aikana.

Sarjataulukkoon on kumminkin ihan turha tuijotella ennen tätäkään ottelua, Esse on sisukas ja sitkeä joukkue joka tulee varmasti tekemään kaikkensa että Akatemian pelaaminen olisi mahdollisimman epämukavaa. Hyvin pitkälti suoraviivaista ja fyysiseen pelaamiseen perustuvaa jalkapalloa suosiva Esse on Akatemialle haaste siinä missä jokainen muukin tämän sarjan joukkue.

Joukkueiden kohtaamiset olivat edelliskaudella ihan tasaisia vääntöjä. Kokkolassa alkukauesta pisteet tasattiin lukemin 0-0, kun taas Ähtävällä Essen kotiottelusta Akatemia haki hyvän esityksen jälkeen voiton lukemin 1-3. Ähtävällä oleva nurmikenttä on todella iso ja avointa tilaa pelaamiselle on riittämiin, pitää vain toivoa että kenttä on hyvässä kunnossa.

Akatemia lähtee otteluun ihan mallikkaasta tilanteesta. Alla on paluu voittojen tielle, kun helatorstain kotiottelussa kaatui VPV ja esitys oli selkeä askel parempaan. Sairastupakin on pikkuhiljaa tyhjenemään päin, sillä ainoastaan pitkäaikaispotilas Otto Pura on tästä ottelusta varmuudella sivussa, niin ikään lainalla RyPK-84 pelaava kolmikko Atte Rönkä, Emil Uski sekä Oskari Ojala on kokoonpanolistoilta poissa. Aleksi Seppälän nilkkavaivan sekä Kur Kurlualin nivusvaivan tilanteet tarkistetaan maanantain harjoituksissa ja päätökset heidän pelaamisestaan tehdään ottelun alla. Kim Palosaari on tervehtynyt takareisivaivastaan ja on pelikuntoinen tiistaina.

Tiistai-illan ottelu on Akatemialle hyvä testi ja valmistautuminen tähän otteluun aloitettiin jo perjantaina, päivää VPV-matsin jälkeen. Voittaakseen on Akatemian kyettävä jälleen yhtenäiseen ja tasapainoiseen esitykseen.

Esse IK vs. Akatemia, tiistaina 4.6. klo 19:00 Ytteresse Bollplan.


Palosaari tasoitti Akatemialle


KPV Palosaari palasi kokoonpanoon reilun vuoden tauon jälkeen ja teki Akatemian tasoitusmaalin tiistain vierasottelussa Esse IK:a vastaan.

Tarkempaa raporttia myöhemmin


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(0 - 0)
Akatemia
73' Maali Enkvist Alex
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat