Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FF Jaro
2019 - Edustus - Harjoitusottelu
Klo 15:00 Kipparihalli
9
Maa

RantaDerbyä treenimatsissa, 1300 katsojaa mahtuu Kippariin, KPV-FF Jaro la 9.3. klo 15.00


HUOM!!

KIPPARIHALLIIN MAHTUU UUDEN OHJEISTUKSEN MUKAAN 1300 KATSOJAA!


Otteluennakko KPV-FF Jaro, 9.3.2019

Harjoitusmatsissa tarjolla näytönpaikkoja


KPV testaa Suomen Cupin väliviikonloppuna Ykköseen valmistautuvan naapurinsa FF Jaron iskukykyä. Punapaidat jäivät Suomen Cupin Ykkösen karsinnassa jatkopaikkojen ulkopuolelle, edellisessä ottelussa Valkeakosken Haka vei pisteet Pietarsaaresta maalein 0-3.


Jaro vahvistui viikko sitten vahvan cv:n omaavalla keskikenttämiehellä, kun meksikolainen Luis ”Macue” Robles liittyi pietarsaarelaisten riveihin. Peräti 280 ottelua Meksikon pääsarjassa pelannut pelimies saattaa olla Jaron mukana jo huomenna. Varmuudella mielenkiintoisia nimiä Jaron kokoonpanossa ovat KPV-kasvatit Jusa Ihalainen ja Severi Kähkönen sekä paluun Jeppikseen tehnyt Papa Niang.


Vihreä pelasi itsensä 16 parhaan joukkoon Suomen Cupissa ja jatkaa cup taivalta neljännesvälieräottelulla Vantaalla VJS:n vieraana. Harjoitusottelu Cupin väliviikonloppuna antaa Vihreälle hyvän mahdollisuuden kierrättää kokoonpanoa ja hakea tärkeitä minuutteja miehistölle kesää ja Veikkausliigakautta ajatellen. Myös lepovuoroja paljon pelanneille pelaajille on vuorossa, kaikki kolhut hoidetaan kuntoon Suomen Cupin ottelua varten.


Keskenäisten otteluiden saldo on kääntynyt viime vuosina Vihrelle, nyt nähdään tämän hetken keskenäinen tilanne. Jaro iskee varmasti nälkäisenä liiganousijan päänahkaa hakemaan ja Pallo-Veikkojen riveistä löytyy useampikin näytön paikkaan varmasti hanakasti tarttuva pelimies.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on varmasti Vidjeskogin veljesten kohtaaminen; isoveli Adam pelaa Vihreässä ja pikkuveli Axel nähtäneen kentällä Jaron paidassa.


KPV:n valmennukselle ottelu antaa samaan aikaan mahdollisuuksia sekä harmaita hiuksia.

-”Tiivis Suomen Cupin rupeama verottaa nyt lievästi kapeaa ryhmää. Muutamat vammat vaativat pieniä huoltotoimenpiteitä ja pari sairastapausta kaventaa kokoonpanoa lauantaille”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen mietiskelee.

-”Ryhmää pyritään täydentämään Akatemian ja mahdollisesti yhteistyöseuran kautta, että saadaan jaettua kuormitusta. Pitää muistaa että taustalla on kova treenimäärä, jotta kesällä jaksetaan painia eli pikkuisen pitää saada kuormaa pois niiltä kenellä siihen on tarvetta”, Korhonen avaa kokoonpanotilannetta.


Harjoitusottelun tarjoama mahdollisuus kokoonpanokokeiluihin on päävalmentajan mieleen.

-”Toisaalta on myös tärkeää että saamme nyt muutamalle pelaajalle hyviä minuutteja alle ja tärkeitä näytönpaikkoja. Ja toivottavasti sitä kautta tulee myös tiukkaa kilpailua joukkueen sisälle, kilpailutilanne puskee hyvin joka päivä todistamaan että on avauspaikan arvoinen. Myös tätä saamme nyt harjoiteltua”, jatkaa Vihreän valmentaja.

-”Pelillisesti pyritään tietysti jatkamaan siitä mihin cupin matsissa viimeksi jäätiin. Pelissä on vielä kehittämistä ja nyt saamme uudenlaisella koostumuksella harjoitella muutoksin reagointia, siinäkin mielessä tärkeä harjoitusottelu”, Jamo päättää.


KPV-FF Jaro lauantaina klo 15.00, lipunmyynti alkaa klo 14.00.

Peli on parasta paikan päällä, tätä matsia ei näe muuta kuin livenä Kipparihallissa!

Vihreä vahvempi RantaDerbyssä, KPV-FF Jaro 2-0


Otteluraportti KPV-FF Jaro, harjoitusottelu 9.3.2019

Harjoitusta RantaDerbyn merkeissä ja Vihreän komennossa

KPV:n kokoonpano:

Myllymäki - Josimov(Hackspik), Pikkarainen, Koskimaa(Lehtonen), Kinnunen - Vidjeskog, Heiermann - Gussev(Hanslian), Mäkelä(Roiha), Banza - Mena(Rintala)

KPV testasi kahta pelaajaa ja lepuutti useampaa avauksen miestä, kun naapurikaupungin FF Jaro saapui mittaamaan liigavauhtia Kipparihalliin. Lepovuorossa olivat Hendrik Helmke, Isaac Shaze ja Sebastian Mannström, jalkavaivainen Honar Abdi oli myös kokoonpanon ulkopuolella.


Ottelun alussa vierailija Jaro pyrki horjuttamaan isäntiä kovalla prässipelillä, mutta kovin hirmuista hätää se ei Vihreän alakerralle onnistunut aiheuttamaan. Pallo-Veikot rakenteli useamman hyökkäyksen avausjakson aikana lähinnä laitapelaamisen kautta, molemmilla laidoilla oli juoksuvoimaisia kavereita kun testimies Maksim Gussev kirmasi vasemmalla ja Enoch Banza oikealla.

Muutaman puolittaisen paikan jälkeen päästiin maali makuunkin, kun Banza pudotti päätyviivalta pallon Adam Vidjeskogille, joka harhautti hienosti useammankin punapaidan ja ampui pallon ylärimaan. Jatkopalloon reagoi nopeimmin Gussev, joka nikkasi karat sisään maaliviivan tuntumasta.

Avausjakson loppupuolella Jaro sai painetta Vihreän päätyyn, terävimpinä punapaidoilla olivat kentällä esiintyneistä veljeksistä nuorempi Axel Vidjeskog sekä vasemmalla laidalla pelannut Joni Remesaho. Huippuvaarallisia maalipaikkoja punaiset eivät kuitenkaan pystyneet luomaan.


Tunnin pelin jälkeen Yessy Mena haistoi heikosti pelatun tilanteen jarolaisten puolustuksessa ja karkasi puolittaiseen läpiajoon. Kolumbialainen selvitti Walter Mooren koomisen repimisen, mutta Johan Brunellin taklaus kaatoi kolumbon rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Rankkarin ampui varmasti alakulmaan Milos Josimov.

Toisella jaksolla nähtiin myös mukavasti nuoria pelimiehiä kentällä, kun vaihdosta sisään tulivat Noa Lehtonen ja Akatemialaina Sampo Rintala sekä yhteistyöseura GBK:n rosterista mukana ollut Jimi Hackspik. Kun myös vastustajan riveissä pelasivat KPV-kasvatit Jusa Ihalainen ja Severi Kähkönen, olivat Vihreän juniorit hyvin esillä Kipparihallin lauantaissa.


Kohtuullisen hyvätempoinen harjoitusderby kelpasi KPV:n taustajoukoille.

-”Keskellä kiivasta cupin taistoa 2-0 rantaderbyssä maistuu. Ei uusia loukkaantumisia, hyvää lisäinfoa testipelaajista, peliaikaa kaikille ja pelikuorman tasaamista myös paljon pelanneille, omasta akatemiasta apuja sekä yhteistyöseura GBK:n kanssa homma korkattu. Ei hullumpi lauantai iltapäivä”, pohti KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen harjoitusottelun antia.

-”Nyt alkaa sitten pikku hiljaa keskittyminen tulevan perjantain Suomen Cupin peliin. Edessä on tämän kauden toistaiseksi tärkein ottelu”, Korhonen paaluttaa tulevaa viikkoa.


KPV matkustaa siis tulevan viikon perjantaina Vantaalle, missä Vihreä kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierissä täksi kaudeksi Kakkoseen nousseen, viime vuoden Regions Cupin voittajan VJS:n. Tuo ottelu alkaa perjantaina 15.3. klo 19.00, ja sitä voi katsoa suorana isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

Kuvat: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 2 - 0
(1 - 0)
FF Jaro
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat