Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - Ilves
2019 - Edustus - Miesten Suomen Cup - Veikkausliigan karsinta
Klo 19:00 Kippari Hall, Kokkola
8
Hel

Suomen Cup jatkuu, Kippariin taas 500 ensimmäistä! KPV-Ilves 8.2. klo 19.00


Otteluennakko KPV-Ilves, 8.2.2019 Suomen Cup

KPV jatkaa tosipelejä perjantaina, kun Kipparihalliin saapuu vieraaksi viime kaudella viimeiseen asti mitaleista Veikkausliigassa taistellut Tampereen Ilves. 500 ensimmäistä katsojaa mahtuu halliin, joten kannattaa olla ajoissa paikalla, lipunmyynti alkaa klo18.00

Vierailija nappasi viime syksynä liigassa viidennen sijan, ja Ilves on aloittanut Suomen Cupin väkevästi. Tamperelaisten voittosarakkeessa on täydet pisteet mm. KuPS:n ja SJK:n kustannuksella.

Ilves on vahvistunut kauden alla hyvillä vahvistuksilla. Brasilialainen Jair siirtyi tamperelaisten keskikentälle AC Oulusta ja Paul Tendeng palasi tupsukorviin Seinäjoelta. Suomen Cupin otteluissa vahvimmin esillä ovat olleet keskikentän Matias Ojala, toppari Diogo Tomas sekä laitahyökkääjä Ilari Mettälä.

KPV avasi kauden viralliset ottelunsa tasapelillä Kuopion Palloseuraa vastaan. Alun kuopiolaismylläkän jälkeen kotijoukkue oli hyvin pelissä mukana ja onnistui luomaan toisella jaksolla vierailijaa vaarallisemmat maalipaikat.

Vihreä on saanut alle pari hyvää treeniviikkoa ja Pallo-Veikot on valmiina jatkamaan pisteiden metsästystä. Tuoreemmista vahvistuksista ainakin Hendrik Helmke pelannee jo isompia minuutteja, maalilla aloittaa todennäköisesti hyvin tosipeleihin palannut Joonas Myllymäki.

Kotijoukkue hakee uusia variaatioita pelaamiseen niin taktiikan kuin kokoonpanonkin osalta.

-”Teemme joitakin muutoksia kokoonpanoon. Kokeilemme hieman eritavalla roolituksia”, pohtii KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-”Juhani Pikkarainen on toipunut pelikuntoon. Mannström, Rauhala ja Poutiainen sen sijaan jatkavat edelleen kuntoutusta, eivätkä ole vielä kokoonpanossa mukana", Korhonen avaa kokoonpanopuolta.

KPV-Ilves siis huomenna perjantaina Kipparihallissa klo 19.00. Lipunmyynti aukeaa klo 18.00 ja halliin voidaan ottaa sisään 500 ensimmäistä katsojaa.

Ilves vahvempi Kipparihallissa, KPV-Ilves 1-2


Otteluraportti KPV-KuPS, Suomen Cup 8.2.2019

Ilves vahvempi Cupin karsintalohkon ottelussa.

KPV:n avaus:

Myllymäki - Josimov, Pikkarainen, Koskimaa, Kinnunen - Shaze - Mäkelä, Helmke, Heiermann, Banza - Roiha

Avausjaksolla Vihreä pääsi parhaimmillaan hallitsemaan peliä pidempiäkin jaksoja. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan muutaman maalipaikan, mutta jakson ainoan osuman iski kotijoukkue.

Hyvän painostusjakson päätteeksi Enoch Banza taisteli Ilveksen purkupaikan takaisin Vihreälle ja iski pallon lähietäisyydeltä reppuun.

Toiselle jaksolle Ilves tuli astetta terävämpänä ja alkoi painaa ottelua väkisin Vihreän päätyyn. Jakson alkupuolella Ilves tasoitti, kun Mikael Almen ampui tulisesti vapaapotkusta tilanteeksi 1-1.

Tunnin kohdilla vieraat pääsivät terävään vastahyökkäykseen ja vahvasti paitsiolta haiskahtaneen tilanteen päätteeksi Eemeli Raittinen siirsi Ilveksen johtoon.

Ottelun lopulla etäisyydet kasvoivat molemmilla joukkueilla ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Molemmat maalivahdit joutuivat venymään muutamaan hyvään torjuntaan, mutta lisää maaleja ei nähty, joten Vihreälle Cupin karsintalohkon ensimmäinen tappio. Ilves jatkaa vahvaa menoaan ja pelasi jo neljännen tappiottoman ottelunsa ja tamperelaiset ovat jo varmistaneet paikkansa Cupin neljännesvälierissä.

Hyvä avausjakso ei siis tällä kertaa riittänyt Pallo-Veikoille pisteiden muodossa. Peli oli kuitenkin ajoittain varsin mallikasta eikä vahvasti viime kausina Veikkausliigassa esiintynyt Ilves osoittautunut mitenkään ylivoimaiseksi vastustajaksi. Tästä Vihreän on hyvä jatkaa!

-”Ensimmäinen jakso oli kohtuullisen tasapainoinen, ja mikä parasta, päästiin heti pelirytmiin kiinni”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen arvioi isäntien esitystä.

-”Toisella jaksolla alkoi näkymään Ilveksen parempi pelikestävyys ja laajempi pelaajarinki. Aloimme väsymään ja sorruimme vääriin ratkaisuihin pallon kanssa, mikä johti liian helppoihin pallonmenetyksiin. Ja Ilves hyödynsi tämän”, niputtaa Korhonen ottelua.

Ei pisteitä mutta varsin lupauksia herättävä esitys kuitenkin kokonaisuudessaan Vihreältä.

Matsit jatkuvat heti ensi lauantaina Vaasassa, kun VPS isännöi Pallo-Veikkoja Cupin ottelussa. Palloharjoituksissa jo jonkun aikaa mukana ollut Sebastian Mannström saatetaan nähdä jo Vihreän kokoonpanossa mukana.

Kuvat: Tommy Lågland

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 1 - 2
(1-0)
43' Maali Banza Enoch

49' Maali Almen Mikael

61' Maali Raittinen Eemeli
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat