Hippoturnaus, päivä 2
Julkaistu: 13.09.2022 16.47

Aamu alkoi aikaisella herätyksellä, tänään taisteltaisiin sijoista 1-8, sarjassa oli 15 joukkuetta.

9.00 Fc Siili Leijonat - KPV

Kova peli. Vastustaja oli tässä pelissä edellä, pyöritti peliä, voitti ykköspallot ja me jouduttiin aivan altavastaajan asemaan. Maalivahti joutui heti alusta torjuntahommiin, otti useamman hyvin kunnes pallo livahti meidän maaliin. Tytöt saivat tästä pontta peliin, mutta harhasyötöstä vastustaja rokotti 2-0 ja heti perään 3-0 Kunnes vihellettiin puoliaika.
Toisen puoliajan alku lähti täysin meidän komennossa. Ja toinen puoliaika pelattiin maalittomasti.
Päivällä pelataan sijoista 5-8.

11.00 KPV-TuPs
Meidän tytöt jatkoivat hyvää peliä mihin päättivät edellisen pelin. Taidokasta peliä, me oltiin hallitsijan paikalla ja vastustaja joutui puollustuskannalle. Edelliset pelit saanut pelata kovaa, mutta nyt puhtaasta kylkikylki tilanteesta vastustaja kaatui rangaistusalueella ja vastustajalle pilkku. Meidän maalivahti Veronica torjui ja peli jatkui 0-0 tilanteesta. Tässävaiheessa vastustaja pääsi myös peliin mukaan, mutta tasainen vääntö jatkui. Tässä tilanteessa puoliajalle. Sama tekemisen meininki jatkui toisella puoliajalla meidän komennossa. Pelin lopussa identtinen tilanne 16 sisällä ja taas vastustajalle vapaapotku! Tälläkertaa ylärima pelasti ja taas kerran vastustaja pääsi peliin mukaan. Varsinainen peliaika 0-0 ja tästä rankkareille. Tämä se on aina raastava tapa ratkaista pelit! Rankkareilla 2-1 voitto vastustajalle ja meillä peli iltapäivästä sijoista 7-8.

Klo 13.40 vastassa ONS valkoinen, sama vastus mistä eilen turnaus aloitettiin.
ONS teki ensimmäisen maalin. Toisella puoliajalla läpiajosta 2-0.
Tytöt antoivat kaikkensa. 6 peliä kahteen päivään on aikamoinen rutistus.
Turnauksesta sija 8/15.
Tiukat pelit, välillä maalit pomppi meille ja välillä vastustajille. Tehtiin varsinaisella peliajalla 4 ja päästettiin 7 maalia. Tähän turnaukseen lähdettiin ilman tulostavoitetta päättämään hieno kausi.