Kokkola cup 2022
Julkaistu: 26.07.2022 15.55

Kesän odotetuin turnaus Kokkola cup.

Alkusarjan pelit olivat hallissa yhtä lukuun ottamatta. Pelasimme B-lohkossa ja yhteensä sarjassa oli 17 joukkuetta.

Ensimmäisenä saimme vastaan uuden tuttavuuden Klubi-36 Iisalmesta. Vaikka tyttöjä jännittikin, saatiin oma peli pyörimään ja meille 3-0 voitto. Seuraavaksi vastaan tuttuakin tutumpi Love. Meidän tytöt hallitsivat peliä, muutamasta omasta virheestä vastustaja rankaisi ja tuloksena 2-2 tasapeli. Päivän kolmas peli; tämä pelattiin luonnonnurmella, vastassa taas paikallinen tuttu GBK. Tytöillä meni taas hetki "oppia" kuinka pallo käyttäytyy eri tavalla, kun jutun juonesta saatiin kiinni, syötöt osuivat kohdalleen ja meille 2-0 voitto.

Pelipäivä 2. Perjantain ensimmäinen peli taas piirisarjasta tuttua Kalajokea vastaan. Tasaista vääntöä, kuten piirisarjassakin ja tästä otteluiden tapahtumien mukainen 1-1 tasapeli. Ennen alkulohkon viimeistä peliä tiesimme, että voitolla olemme alkulohkon 1. Toki tästä ei tytöille hiiskuttu, mutta tyttöjen puhelimet päivittyivät säännöllisesti tulospalvelun sivuilla. Meillä oli painostus lähes koko ajan Haupan päässä, maalipaikkoja ainakin 10. Joko pallo kilahteli tolppaan, ylärimaan tai vastustajan maalivahti otti pallot kiinni. Toisella puoliajalla meille maali ja peli päättyi 1-0.

Tytöt suihkuun ja discoon. Toimihenkilöt seurasivat tulospalvelua tiiviisti; moneltako olisi huominen peli ja kuka tulisi vastaan.

Kohtasimme lauantaina klo 12:00 Tornion TP-47. Uusi vastus meille. Peli pelattiin Santahaassa luonnonnurmella ja tiedettiin että vastus on kova. Emme päässeet oikein missään vaiheessa pelaamaan omalla vahvuudella. Yritetttiin runnoa väkisin läpi ja Tornion tytöt blokkasivat tiiviisti keskustaa. Muutamalla läpiajolla puoliajalle mentiin 0-2 tappioasemassa. Puoliajalla tsemppipuhetta ja kuin uusi joukkue olisi aloittanut seuraavan puoliajan. 1-2 vaparista ja pelikellon viimehetkellä 2-2 tasoitus. Tämähän meinasi rankkareita. Tällä kertaa vastustaja oli vahvempi ja me lähdimme valmistautumaan turnauksen viimeiseen peliin.

Pelattiin sijoituksista 5-8, taas vastuksena piirisarjasta tuttu PEFF. Tytöt lähtivät nauttimaan viimeisestä pelistä, ensimmäinen maali antoi odotuttaa, mutta lopulta 2-0 meille ja Kokkola cupista 5. sija.

Mukavia hetkiä taas kentällä ja sen ulkopuolella. Viikko aikaa ladata akkuja, kunnes piirisarja starttaa. Syyskuussa osallistumme vielä Hippo-turnaukseen, sitä ennen käymme harjoittelemassa myös luonnonnurmella! :D