Festival-cup
Julkaistu: 11.07.2023 09.58

Festival-cup

Lauantaina 8.7 meidän joukkueen matka jatkui Kaustisella Festival-cupissa yhdellä joukkueella. Turnauksessa meille vastassa oli uusia joukkueita KP-V Lave, Vetu ja KPV:n tyttöjoukkue. Paikalle turnaukseen aamupäivällä saapui hymyä ja intoa täynnä olevia poikia.

Turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa kohdattiin isäntäjoukkue KP-V ja Lave. Alkujännityksen kariutuessa pelikokemus ja ahkera harjoittelu alkoi näkyä peliesityksessä. Pelien edetessä maalihanat aukesivat ja pitkien hyökkäyksien jälkeen pojat jaksoivat hienosti puolustaa joukkueena. KPV:n pojat voittivat hienolla esityksellä päivän kaksi ensimmäistä ottelua. Ottelujen välissä tauolla ladattiin akkuja ja pääsimme nauttimaan turnaustunnelmasta aurinkoisessa kelissä.

Joukkuehenki ja kaverin kannustaminen näkyi kentillä myös turnauksen kahdessa jälkimmäisessä ottelussa Vetua ja KPV:n tyttöjoukkuetta vastaan. Turnauksen aikana nähtiin luovuutta, rohkeita ratkaisuja ja upeita syöttökuvioita. Uusia maalivahteja meillä löytyi joka otteluun ja läpi turnauksen nähtiin hienoja torjuntoja. Festival-cup päättyi jokaisen pojan mahtavan tsemppaamisen jälkeen KPV:n neljään voittoon. Joukkueena saimme uusia turnauskokemuksia ja kivoja muistoja! Kiitos osallistuneille. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen Kokkolacuppiin.

Terkuin Niko ja Late

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola