JussinCup 2023
Julkaistu: 03.07.2023 22.45

JussinCup 2023

Lauantaina 1.7.2023 Pelattiin KPV F16-poikien ensimmäinen virallinen turnaus, kun kolmen joukkueen voimin osallistuttiin Jussin Cuppiin!

Joukkueen vire turnaukseen oli erinomainen. Torstain helteinen keli ei pehmittänyt pelaajia, vaan lauantaita kohti lähdettiin hyvällä pelifiiliksellä ja nopeilla jaloilla. Lauantaina herättiin ennusteista huolimatta, yllättävän koleaan ja tuuliseen säähän. Kylmyys ei KPV:n pelaajia tai huoltojoukkoja haitannut, sillä heti aamusta Nynäs parkkiin saapui iloisia ja hymyileviä kasvoja. Turnauksessa vastassa oli tuttu GBK kolmen joukkueen voimin, sekä entuudestaan tuntematon NIK kahden joukkueen voimin. Tiukkoja vääntöjä oli luvassa ja peliaikaa runsaasti kaikille.

Heti ensimmäisestä pelistä asti KPV:n kaikki joukkueet pelasivat todella hyvää peliä. Palloa kuljetettiin ahkerasti maalille, eikä vastustajaa turhaan arkailtu. Kaikilla joukkueilla oli runsaasti maalintekotilanteita ja etenkin KPV:n mustajoukkue heilutti vastustajan verkkoa useaan otteeseen päivän aikana. Palloja riistettiin vastustajalta upeasti keskiviivalla ja maalivahdit venyivät urheisiin torjuntoihin päivän aikana. Hienoa oli, että melkein kaikki pelaajat halusivat kokeilla myös maalivahdin pestiä. Kevään ahkera treenaaminen näkyi selvästi peliotteissa, sillä vaikka vastustaja teki maalin, oli KPV heti rakentamassa omaa hyökkäystään keskialueella. Peli-ilme säilyi erinomaisena aina viimeiseen peliin saakka, missä kyllä hieman turnausväsymystä oli jo havaittavissa. KPV:n pelaajat jaksoivat mahtavasti koko päivän iloita joukkuekavereiden onnistumisista, mutta tsempata myös huonojen hetkien keskellä. Hienoa joukkuehenkeä pojilla!

Myös huoltojoukkoja ja kannustajia oli saapunut mukava määrä Nynas parkkiin. KPV:n fanien kannustus oli läpi päivän äänekästä ja riemuisaa, mistä pelaajat saivat varmasti lisää tsemppiä. Kiitos kaikille vanhemmille ja huoltajille mukavaan turnauspäivään osallistumisesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän pääturnausta Kokkola Cuppia! Muutama viikko ehditään vielä hioa pelitaktiikkaa kuntoon. Tästä tulee mahtava jalkapallokesä!

t. Jojo Jenny

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola