Hippoturnaus
Julkaistu: 16.09.2022 18.27

Hippoturnaus

Kesä on mennyt vauhdikkaasti ja iloisissa merkeissä treeneissä, piirisarjapelejä pelatessa ja tietenkin yksi kesän kohokohta oli Kokkola Cup 2022, johon joukkue osallistui. Joukkue on saanut uusia pelaajia ja on ollut upea seurata joukkueen yhteishengen kasvua sekä sitä miten kaikki uudet pelaajat on otettu ihanasti mukaan joukkueeseen. Upea jalkapallokesä takana.

Vielä ennen syksyn taukoa osallistuttiin 10.-11. syyskuuta Jyväskylässä järjestettyyn HIPPO-turnaukseen, T9 5v5 kokeneemmat sarjaan. Hieman oli jännitystä ilmassa perjantai-iltana, kun saavuimme Lohikosken koululle ja teimme luokkahuoneeseen petejä. Ilo oli seurata tyttöjen riemua ja hassuttelua. Kyllä se unikin lopulta tuli kaikille.

Aamupalan jälkeen suuntasimme Huhtasuon liikuntapuiston kentille ja pelasimme lauantaina kolme peliä. Sattuipa muuten mahtavat kelit, kun aurinko paistoi eikä tarvinnut palella! Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa MuurY Reds. Pelin alussa tytöillä oli vielä unihiekkaa silmissä ja MuurY Reds saikin kolme maalia tehtyä. Mutta periksi ei annettu ja tytöt taistelivat hienosti tehden kolme maalia ja peli loppui 3-3 tasapeliin. Seuraavaksi vastaan tuli ONS-13 punainen. Tiukka peli ja kova vastustaja. Tytöt taisteli hienosti, mutta tällä kertaa vastustaja oli kovempi ja ottelu päättyi lukemiin 6-3 ONS-13 punaisille. Päivän viimeinen peli oli HPS-14 joukkuetta vastaan. Tästä otimme turnauksen ensimmäisen voiton meidän joukkueelle lukemin 8-0.

Seuraavan yön kaikki nukkuivat kuin tukki ja hyvin levänneinä suunnattiin sunnuntaina taas Huhtasuon kenttiä kohti kahteen viimeiseen peliin. Päivän ensimmäisessä pelissä kohdattiin JyPK-13 keltainen. Pelissä oli kaksi kovaa joukkuetta vastakkain. Peli oli tasainen, mutta lopulta voitto irtosi meidän suoralla kulmapotkumaalilla ja ottelu meidän tytöille 4-5. Päivän toisessa ja turnauksen viimeisessä pelissä vastaan tuli ONS-13 valkoinen. Tiukkaakin tiukempi peli, joka päättyi vastustajan voittoon maalein 2-3. Turnauksen lopullinen sijoitus viides, (2 voittoa, 1 tasapeli, 2 tappiota, maalit 21-16), johon voidaan olla erittäin tyytyväisiä tässä kovassa sarjassa!

Tiukkaa taistelua, iloa onnistumisista, joukkuekavereiden tsemppaaminen ja lohduttaminen, hyvä yhteishenki, iloinen mieli, yhdessä tekeminen ja pelaamisesta nauttiminen. Näillä sanoilla voi kuvailla KPV F13-tyttöjen turnausreissua ja tunnelmia! Iloisin mielin ja monta kokemusta rikkaampana lähdettiin kotia kohti Kokkolaan.

Kiitos HIPPO-turnaus!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola