Paikallisderby ja tason mittausta
Julkaistu: 20.06.2022 21.56

Paikallisderby ja tason mittausta

Viikonloppu oli pelien täyteinen. Perjantaina kohtasimme paikallisderbyssä GBK:n piirisarjapelien tiimoilta. Pelasimme yhteensä kaksi peliä heidän kahta joukkuetta; punaisia ja valkoisia vastaan. Näissä paikallisissa peleissä on aina vähän ekstra latausta mukana eikä tunnetta puuttunut nytkään. Meidän tytöt osoittivat loistavaa taistelutahtoa ja pelasivat hienosti joukkuueena. Pelit päättyivätkin meidän hyväksi; ensimmäinen peli meille 4-1 ja toinen 6-1.

Sunnuntaina käänsimme auton nokan kohti Seinäjokea jossa osallistuimme SJK:n järjestämään Värimiehet Cupiin. Turnaus pelattiin upeissa olosuhteissa OmaSP stadionilla sekä viereisellä Jouppilanmäen tekonurmella. Pääsimme siis pelaamaan ensimmäistä kertaa oikein stadionille suuren maailman tyyliin. Ilmoittauduimme kilpasarjaan ja saimmekin vastaan todella kovia joukkueita. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun taidot joutuivat todella puntariin. Ensimmäisenä vastassa oli Leki-futis. Peli alkoi tasaisesti ja teimme jopa pelin ensimmäisen maalin. Kuitenkin pelin edetessä hallinta siirtyi Lekille ja lopullinen tulos oli 2-5 Leki-futikselle. Tämän jälkeen vastaan asettui SJK. Tämä peli oli paremmin meidän hallussa ja päättyikin meille 3-1. Alkusarjan viimeisessä pelissä vastassa oli Ilves keltainen. Tämäkin peli alkoi tasaisena, kuitenkin Ilves hienoisesti hallitsi peliä. Peli kuitenkin oli pitkään 0-0 tilanteessa. Lopulta Ilves rokotti meidän muutamista virheistä ja lopullinen tulos oli 3-0. Alkusarjassa sijoituksemme oli siis kolmas 3 pisteellä. Välierissä kohtasimme SJK T10. Tämä peli oli meidän hallinnassa enimmäkseen ja lopputulemana oli 4-1 meidän hyväksi. Sijoitusotteluissa pelasimme sijoista 5 ja 6 ja vastaan tuli Jypk. Viimeinen peli olikin vaikein, kun väsymys alkoi jo painamaan. Taistelutahtoa yritettiin kuitenkin kaivaa esiin loppuun asti, tästä huolimatta loppulukemat oli Jypk:lle 3-0. Voi kuitenkin sanoa että joka tyttö antoi kentällä kaikkensa ja teki parhaansa. Lopullinen sijoitus meillä oli koko turnauksen 6. T9 kilpasarjassa.

Kaikenkaikkiaan päivä ja turnaus oli oikein mukava ja onnistunut. Oli hieno huomata että tappioista huolimatta saatiin onnistumisia ja nähtiin vähän erilaisia pelityylejä kuin mihin on totuttu. Tästä kaikesta saatiin omaan laariin paljon uutta kokemusta. Turnauksen olosuhteet oli todella hienot, mitä nyt sää jätti vähän toivomisen varaa. Kiitos oikein paljon SJK:lle turnauksen järjestämisestä!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola