Jouko Vierimaalle Palloliiton kultainen ansiomerkki
Julkaistu: 09.10.2022 18.13

Jouko Vierimaalle Palloliiton kultainen ansiomerkki

Suomen Palloliitto on myöntänyt kultaisen ansiomerkkinsä kokkolalaisen jalkapallon menestyksekkäälle ja merkittävälle toimijalle, Jouko Vierimaalle. Palkitsemisseremonia pidettiin ennen KPV:n edustuksen lauantaista kauden päätösottelua.

Jouko Vierimaan eli "Toron" matka KPV:n parissa alkoi jo samaisena vuonna, kun vihreä edustusjoukkue taisteli itsensä Suomen Mestariksi. Tuolloin vielä 7-vuotias nuori poika liittyi mukaan KPV:n junioreihin.

Tämän jälkeen yhteinen taival jatkui vastuuvalmentajana ja joukkueenjohtajana useissa eri joukkueissa yli kolmen vuosikymmenen.

Vierimaa on ollut korvaamaton taustavaikuttaja useissa eri vastuutehtävissä, kuten seuran hallituksen puheenjohtajana ja sihteerinä. Tämän lisäksi luottamustoimissa Palloliitossa Keski-Pohjanmaan piirihallituksen jäsenenä.

Vuonna 2021 Vierimaa oli perustamassa Pallo Pyörii -säätiötä, osallistuen merkittävällä tuellaan myös säätiön alkupääomaan. Säätiön tarkoituksena on jalkapalloseura KPV:n junioritoiminnan jatkuvuuden turvaaminen sekä seuran arvojen ja perinteiden kunnioittaminen edistämällä jalkapallotoimintaa Kokkolassa.

Samalla muistettiin myös miehen puolisoa Elina Vierimaata kukkasin. Elina on Joukon tavoin antanut seuralle paljon mm. Pallo-Siskojen kautta.

Ansiomerkki myönnetään pitkän ja ansiokkaan, suomalaista jalkapalloa merkittävästi edistäneen, toiminnan johdosta. KPV onnittelee Toroa merkittävästä tunnustuksesta, kiittäen menneistä ja tulevista ansioista seuran sekä lajin eteen alueellamme!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola