Julkaistu: 17.08.2021 00.00

Ohje uusille pelaajille

Jos olet kiinnostunut jalkapalloharrastuksen aloittamisesta, toimi seuraavasti:

  • Tutustu joukkueen sääntöihin KPV T11 säännöt
  • Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Mari Emmekseen tai vastuuvalmentaja Taija Maunumäkeen. Yhteystiedot löydät joukkueen nettisivulta kohdasta "Toimihenkilöt". Kerro mielellään lapsen aiemmista liikuntaharrastuksista
  • Tule harjoituksiin sovittuna ajankohtana (harjoitusajat näet kalenteristamme). Mukaan tarvitset sisäliikuntavarustuksen, lenkkarit (ellei nappuloita ole) ja juomapullon. Pallon saat aluksi joukkueelta lainaan.
  • Harjoituksissa voi käydä maksutta muutamia viikkoja ennen kuin tarvitsee tehdä päätöstä joukkueeseen liittymisestä.
  • Peleihin pääsee mukaan, kun on liittynyt virallisesti joukkueeseen ja harjoittelua on takana noin kuukausi.


Joukkueeseen liitytään täyttämällä pelaajatietolomake, ja palauttamalla se allekirjoitettuna joukkueenjohtajalle. Allekirjoituksella sitoudutaan maksamaan kausi- ja pelimaksut joita seura tai joukkue laskuttaa. Lomakkeen voi tulostaa täältä. Joukkueeseen liittyessä saa valita myös pelinumeron kaikista vapaana olevista, käytössä olevat näkee Pelaajat-sivulta https://www.kpv.fi/juniorit/joukkueet/8855/joukkue. Kun joukkueeseen liittyy uusia pelaajia, edellytämme aktiivista osallistumista harjoituksiin sekä mielellään harjoittelua myös omalla ajalla. Joukkueessa pelaavat tytöt ovat harjoitelleet jo pitkään, osa jopa viisi vuotta, joten uusien pelaajien on sitouduttava toimintaan jotta taidot pääsevät kehittymään

Pelaajien on hankittava omalla kustannuksellaan seuran peli- ja harjoitusvaatteet. Joukkueen peliasu on vihreä (vihreä pelipaita, vihreät shortsit, vihreät sukat). Seuran vaatteet hankitaan joukkueen yhteistilausten kautta, joita on muutaman kerran vuodessa. Joukkueella on muutamia lainavaatteita, joita voimme alkuun lainata uusille pelaajille, elleivät ne ole jo käytössä jollakin toisella. Useimmilla tytöillä on myös musta Craftin palloreppu.

Seuran vaatteiden lisäksi on hankittava pallo, nappulakengät ja säärisuojat. Pallon on oltava Select Omega Pro pallo kokoa 4. Kun ostatte nappulakenkiä, älkää ostako liikaa kasvun varaa sillä liian isoilla kengillä on vaikea pelata.). Kilpailuihin osallistuminen on vapaaehtoista. Marraskuusta eteenpäin harjoitusvuorot eivät ole tiedossa.