Terveisiä Helsinki Cupista!
F16/17-tytötJulkaistu: 15.07.2024 20.40

Terveisiä Helsinki Cupista!

Joukkueemme tytöt osallistuivat Helsinki Cup-turnaukseen, joka käytiin viime viikolla. Saimme kaksi joukkuetta kasaan, vahvistuksena toimivat kaksi GBK:n lainapelaajaa, suuret kiitokset Minealle ja Emilialle! Tytöt olivat innolla odottaneet pääsyä pelaamaan Helsinkiin ja pelit sujuivatkin mainiosti ihan jokaiselta. Mukava bonus oli, että saimme pelata täysin uusia joukkueita vastaan. Kummallakin joukkueellemme oli kuusi peliä kolmen päivän aikana, kaksi kunakin päivänä. Tsemppasimme joukkueillemme kahdestatoista pelistä yhdeksän voittoa ja yhden tasapelin. Pari peliä meni jopa ilman vaihtopelaajia. Aivan loistavaa tarmokkuutta ja pelaamista!

Kauempaa matkustavina meitä oli muistettu joustavalla otteluaikataululla, joka mahdollisti ajamisen Kokkolasta suoraan ensimmäiseen iltapäivä-peliin, ja taas viimeisenä turnauspäivänä viimeinen peli päättyi hyvissä ajoin iltapäivällä. Turnaus oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty, kentät Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa oli hyvin infottu ja löysimme ne helposti. Myös ennalta puhelimeen ladattavasta turnaus-appista löytyi kaikki tarvittava tieto. Turnauksen keskeiseksi aiheeksi oli nostettu positiivinen kannustaminen ja saimmekin jakaa tsemppari-palkintoja (kioskin ilmaiset pullakahvit) yleisössä olleille kiitoksena positiivisesta tsemppaamisesta. Hieno veto! Jokaiselle pelaajalle jaettiin myös mitalit, diplomit ja peleistä saadut viirit muistoksi kotiin.

Suosittelemme Helsinki Cup-turnausta kaikille, pelit jäävät varmasti tytöille mieleen positiivisena muistona! Innolla valmistaudummekin tällä viikolla järjestettävään Kokkola Cupiin. :)

-Janette Jokivalo / Joukkueenjohtaja, KPV F16/17 tytöt

Joukkueen uusimmat uutiset

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola