2024 alkukauden kuulumisia
D12-tytötJulkaistu: 19.02.2024 12.45

2024 alkukauden kuulumisia

ig KPV_T2012

Helmikuussa pelattiin meidän seuran oma turnaus Helmicup. Tällä kertaa kaikki turnaukseen ilmoittautuneet olivat terveenä ja päästiin pelaamaan kuten suunniteltu. Turnauksessa mukana oli lähialueiden joukkueita, turnaus täyttyi ennätysnopeasti ja moni joukkue jäi odottamaan mahdollisia lisäpaikkoja.

Aamutuimaan kohdattiin tuttuakin tutumpi Peff gul joukkue. Vastustaja oli fyysinen ja pitkään mentiin tasatilanteessa, kunnes Venla P vetäisi upean ylärimaa hiponeen maalin puolesta kentästä. Erin viimeisteli loppulukemiksi 2-0. Seuraavaksi kohdattiin Loven sininen, oltiin tässä pelissä kaikissa osa-alueissa edellä ja lopputulos 9-0. Maaleja Emmi x2, Vilja x2, Fanny x2, Elli, Erin ja Jade.


Tässä vaiheessa oli varmaa, että voitamme oman lohkomme ja seuraavaan peliin yli 5h aikaa. Kävimme yhdessä lounaalla, osa tytöistä palasi hallille ja osa kävi lepäämässä ennen seuraavia pelejä. Ylemmässä lohkossa kanssamme oli Peff röd ja United.

Peffiä vastaan tasainen peli, Venla S teki pelin ainon maalin ja katse kohti viimeistä peliä. Peff röd ja United olivat pelanneet aikaisemmin 3-0 ja tiesimme että tasapeliin riittää tänään kultaan. Fc United oli meille uusi tuttavuus, joukkue koostui 11&12-syntyneistä, näin kovaa fyysistä joukkuetta vastaan ei ole aikaisemmin näillä kulmilla tullutkaan vastaan. Alku oli vähän haparoivaa, lähdettiin mukaan korkeisiin palloihin vailla osoitetta. Kunnes saatiin omasta syöttöpelistä kiinni ja johan alkoi tulla tulosta. Loppulukemat 4-0 meille, maalit Fanny x2, Emmi ja Jade. Tämän jälkeen alkoi voitonjuhlat.

Kiitos tytöille, vastustajille ja vanhemmille. Maaliero tänään 16-0. Tänään myös muutama tyttö teki debyytin turnauspeleissä, hienosti meni Vilja ja Fiona!Tammikuussa osallistuttiin SJK:n järjestämään turnaukseen joka pelattiin Kuortaneella. Valitettavasti joukkueesta useampi tyttö sairastui ennen turnausta ja lähdettiin hieman muutetulla kokoonpanoilla kohti pelejä. Urheiluopisto tarjosi hienot puitteet. Vastustajat olivat kovia ja jäimme sijalle 6


Tammikuun lopussa osallistuimme Helmariliigan 1. Kierrokselle. Edelleen sairastuvalta kuului huonoja uutisia ja valitettava loukkaantuminen peleissä. Meille jäi tällä kertaa lohkon viimeinen sija. Tasaisia pelejä, pientä hienosäätöä ja ensi vuonna uudestaan!


Joukkueen uusimmat uutiset

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola