Ohjeistus uudelle pelaajalle/ jalkapalloa aloittelevalle
F16-pojatJulkaistu: 22.05.2023 11.21

Ohjeistus uudelle pelaajalle/ jalkapalloa aloittelevalle

Tervetuloa tutustumaan P16-joukkueeseen

KPV P2016 joukkueessa on aina tilaa uusille pelaajille. Harjoittelemme 2 x viikossa.

Parhaiten näet viikon harjoitusvuorot joukkueen omilla nettisivuilla olevasta kalenterista. Kalenteriin päivitetään viikoittain myös muut joukkueen tapahtumat/turnaukset/mahdolliset treenien peruuntumiset.

Jalkapallo on mahtava harrastus, mutta vaatii sitoutumista pelaajalta ja huoltajilta. Treeneissä on mahdollista käydä kokeilemassa/tutustumassa lajiin 2–3 x kauden aikana. Koska kyseessä on joukkuelaji, toivotaan kaikkien yksilöiden sitoutuvan yhteisesti sovittuihin sääntöihin. Tutustumiskäyntien aikana pelaajaa ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jalkapallokausi kestää tammikuusta-marraskuulle. Joukkue harjoittelee muutamia poikkeusviikkoja lukuun ottamatta ympäri vuoden.

Treeneissä mukana täytyy aina olla säärisuojat, nappulakengät, juomapullo ja pallo. Huoltajan on hyvä olla paikalla treenien aikana.

Kun joukkueeseen päättää liittyä uusi pelaaja muutaman vierailutreenin jälkeen: ensimmäinen askel on täyttää joukkueen nettisivuilta ilmoittautumislomake, jotta saamme tarvittavat tiedot. https://www.kpv.fi/joukkueet/13344/lomakkeet/9865/...

Vanhemman tulee olla yhteydessä joukkueenjohtajaan, jotta ilmoittautuminen rekisteröityy ja mm. vanhempien whatsap-ryhmään saadaan lisättyä kaikki huoltajat. Joukkue käyttää JOPOX-sovellusta virallisena tiedotuskanavana. JOPOX olisi hyvä olla käytössä kaikilla pelaajan huoltajilla, jotta tieto kulkee varmasti. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen vanhempi saa tunnukset, jonka jälkeen JOPOXin PUKUKOPPI-osiossa pystyy ilmoittamaan pelaajan treeneihin/tapahtumiin/turnauksiin. JOPOXin lisäksi vanhempien whatsap-ryhmässä muistutetaan/ kerrotaan lisätietoja. Se on myös kätevä väylä tavoittaa valmentajat ja joukkueenjohtaja. Pidäthän huolta, että huoltajana olet kaikissa järjestelmissä mukana, muuten on pelaajan vaikea tietää mitä tapahtuu ja millon. 😊

Ilmoittautumisen myötä pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen toimintaan sekä maksamaan kausimaksun, joka veloitetaan 2 x kauden aikana. Summa kattaa seuramaksun, harjoittelun ja harjoituspelit, Palloliiton pelipassin+vakuutuksen, piirisarjassa pelaamisen. Joukkue osallistuu peleihin ja turnauksiin useita kertoja kauden aikana, mutta pelitapahtumiin osallistuminen on aina vapaaehtoista. Mahdollisista lisämaksuista peleissä/turnauksissa tulee aina etukäteen tietoa.

Joukkue tekee isompia varustetilauksia pari kertaa kaudessa. Pelaajan/huoltajan vastuulla on pitää huolta pelivarusteista ja osallistua varustetilauksiin tarvittaessa. Joukkueenjohtaja tiedottaa aina, kun varustetilausta ollaan koko joukkueelle tekemässä. Muutoin KPV:n käyttämiä varusteita voi tilata TeamPrintiltä. Joukkueeseen liittyessä tulee valita myös pelinumero. Vapaat pelinumerot voi tarkistaa joukkueen nettisivulta.

Jos herää kysyttävää voit olla yhteydessä

vastuuvalmentaja Lauri Herrala, lauri.herrala(at)hotmail.com Puhelin: 0451466228

joukkueenjohtaja Jenny Tahkola jkt92(at)hotmail.com Puhelin: 0400745592

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola