Miten jatketaan?
Julkaistu: 18.11.2022 17.01

Miten jatketaan?

2016-syntyneiden perustamisillat on nyt pidetty.

Toiminta jatkuu sunnuntaina 20.11 Kipparihallissa kello 11:45 – 13:00 harjoituksilla. Harjoituksista vastaa junioripäällikkö Miko Tornikoski ja tyttöpuolenkehityspäällikkö Mika Lindholm. He vetävät harjoitukset yhdessä uusien valmentajien kanssa. Harjoitusvarusteiksi riittävät liikuntavaatteet ja juomapullo. Nappulat ja säärisuojat mukaan, jos sellaiset löytyvät. Myös oma pallo mukaan, jos sellainen löytyy.

Toimihenkilöiden tarve on valtava. Joukkuetoiminta tarvitsee toimihenkilöitä, että toiminta on ylipäätään mahdollista. Ilmoitathan jos sinulla on pienintään innostusta lähteä valmentamaan, joukkueenjohtajaksi tai rahastonhoitajaksi. Mitä enemmän väkeä saadaan mukaan, sitä parempi! Näihin toimintoihin on tukihenkilöt ja saat heiltä avustuksen ja tuen tehtävääsi. Yksin ei tarvitse selvitä ja pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan.

Toistaiseksi käytämme Jalkapallokoulun ja PerheFutiksen sivustoa tiedottamiseen. Joulukuun aikana uusi joukkue saa oman Jopox sivuston käyttöönsä.

Ensimmäiseen turnaukseen osallistutaan 27.11 Kipparihallissa. Ilmoitamme aikataulut ja lisätiedot turnauksesta myöhemmin lisää.

Nähdään kentällä!

Terveisin Miko Tornikoski ja Mika Lindholm

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola