Ikäluokkansa Suomen kymmenneneksi parhaat!
Julkaistu: 11.10.2022 13.38

Ikäluokkansa Suomen kymmenneneksi parhaat!

Historian siipien havinaa koettiin menneenä viikonloppuna, kun vuodesta 2013 saakka yhdessä ollut KPV T07 joukkue pelasi viimeisen ottelunsa yhdessä. Joukkueen viimeinen ottelu oli samalla myös Laura Kalmari SM-lopputurnauksen viimeinen ottelumme ja ottelun lopputulos sinetöi sijoituksemme kymmenenneksi, eli summattuna tästä, KPV T07 joukkue on ikäluokkansa 10. paras joukkue Suomessa.

SM-lopputurnaukseen lähdettiin sillä ajatuksella, että kaikki joukkueen pelaajat saavat lähteä turnaukseen mukaan, koska turnaus toimii samalla joukkueen päätösmatkana. Lähes kaikki pelaajat saatiinkin mukaan Kouvolaan muutamaa harmittavaa poisjääntiä lukuun ottamatta. Itse turnaus oli odotetun kovatasoinen ja alkusarjassa joukkueemme saikin kokea, että mitään ei saa ilmaiseksi. Onneksi pelien edetessä myös pelaajat sisäistivät paremmin sen, mitä voittamiseen näissä peleissä tarvitaan. Muutama voitto oikeissa peleissä nostivat joukkueen ansaitulle tasolleen ja lopulta sijoitus oli siis hienosti kymmenes. Hieman tummia pilviä joukkueen ylle tuli turnauksen edetessä pelaajien sairastumisista sekä loukkaantumisista, mutta se otetaan vastaan mitä annetaan ja sopeudutaan niihin. Kaiken kaikkiaan turnaus oli varmasti pelaajille kuin taustoillekin ikimuistoinen ja samalla myös koko joukkueelle varsin tunteellinen kokemus. Tästä on hieno pelaajien jatkaa eteenpäin kohti B-tyttöjen joukkuetta.

Haluan kiittää kaikkia joukkueemme pelaajia, heidän vanhempiaan sekä tietysti toimihenkilöitä vuosia kestäneestä matkasta tämän joukkueen kanssa. Varmasti kaikki ovat joutuneet antamaan paljon, mutta toivon että jokainen on myös saanut tältä joukkueelta paljon!

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola