F17-pojatJulkaistu: 24.04.2024 15.30

Tervetuloa KPV:n P17 joukkueeseen

Tervetuloa KPV P2017 joukkueeseen, myös 2018 syntyneet ovat tervetulleita mukaan.

Otamme uusia pelaajia mukaan pitkin kautta. Voit käydä tutustumassa harjoituksissa kaksi kertaa ennen päätöstä joukkueeseen liittymisestä. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa sunnuntaisin kello 10.30 Kippari-hallissa. Ajankohtaiset tiedot harjoituksista löydät helpoiten joukkueen sivuilla olevasta kalenterista. Kalenterista löytyy myös muut joukkueen tapahtumat.

Mukaan ensimmäisiin harjoituksiin tarvitset liikuntavaatteet ja juomapullon. Nappulakengät, säärisuojat ja oma pallo eivät ole tutustumiskerroilla pakolliset, mutta suositeltavat.

Kun uusi pelaaja päättää liittyä joukkueeseen tutustumiskertojen jälkeen, tulee huoltajan täyttää ilmoittautumislomake. Lomakkeen kautta saamme tarvittavat tiedot pelaajasta ja huoltajista.

Ilmoittautumisen yhteydessä pelaaja ja huoltajat sitoutuvat joukkueen toimintaan, sääntöihin ja talkootöihin. Toimintaa rahoitetaan kausimaksulla joka veloitetaan kaksi kertaa kaudessa. Kausimaksu sisältää seuramaksun, harjoitusvuorot ja harjoituspelit, Palloliiton pelipassin ja vakuutuksen. Joukkue voi osallistua kauden aikana myös muihin turnauksiin ja peleihin. Näistä tapahtumista ja mahdollisista lisämaksuista tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin. Peleihin ja turnauksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Kausimaksu ei sisällä pelaajan peli- ja harjoitteluvaatteita. Pelaajan tulee ostaa peliasu ja harjoituspaita. Muut varusteet esim. verkkapuku ovat vapaaehtoisia hankintoja. Varusteiden toimittajana on Teamprint. Varusteet tilataan kootusti joukkueen toimesta ja joukkue laskuttaa pelaajaa.

Lisäksi pelaajalla tulee harjoituksissa olla mukana säärisuojat, oma pallo ja nappulakengät.

Tervetuloa mukaan!

Joukkueen uusimmat uutiset

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola