Eskarifutis liikuttaa jälleen
Julkaistu: 21.04.2017 00.00

Eskarifutis liikuttaa jälleen

KPV järjestää jälleen tänä keväänä erittäin suosituksi muodostuneen Eskarifutis –kiertueen sekä esikoulujen Jalkapalloseikkailun kuluvan kevään aikana.

Eskarikiertue

Eskarikiertue on parhaillaan käynnissä ja jatkuu toukokuun ensimmäiselle viikolle saakka. Tuona aikana KPV:n miesten edustusjoukkueen pelaajat vierailevat esikouluissa pitäen toiminnallisia futistunteja pallon kanssa ja ilman. Esikouluvierailuja on 2-3 viikoittain ja kiertue vieraileekin lähes kaikissa Kokkolan alueen esikouluissa; liikkumisen iloa tarjotaan yli 450 lapselle.

Jalkapalloseikkailu

Kiertueen jatkoksi Kokkolan Kipparihallissa järjestetään vuoden positiivisin urheilutapahtuma. KESKIVIIKKONA 10.5. esikoululaiset viettävät liikunnallisen päivän erilaisia jalkapalloaiheisia rasteja kiertäen. Rastien vetäjinä toimivat edustusjoukkueen lisäksi KPV:n vanhimmat junioripelaajat. Jalkapalloseikkailu avataan suuren urheilujuhlan tavoin ja se päättyy jokaisen esikoululaisen palkitsemiseen diplomilla, mitalilla ja jalkapallolla. Viime vuoden tapahtumassa lasten suusta kuultiin sellaisiakin kommentteja kuin: ”Toivoisin ettei tämä päivä loppuisi koskaan”. Tätä samaa lystiä on luvassa myös tänä vuonna. Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 550 esikoululaista opettajineen.

Eskarifutis on osanottajamäärällä mitattuna varmasi yksi Suomen suurimpia yksipäiväisiä lasten urheilutapahtumia. Positiivista uutista on tarjolla yhä vähemmän, lasten liikunnan riemu on positiivinen uutinen aidoimmillaan.

Kiertueen ja toukokuun Jalkapalloseikkailun aikataulusta ja muusta Eskarifutiksen informaatiosta saatte lisätietoja seuraavasti:

Jarkko Björkbacka / 0400 432 790 / jarkkobee@hotmail.com

KPV Eskarifutiksen pääyhteistyökumppanit 2017

Halpa-Halli Kotijoukkue Kokkolan Energia
Hämeen Laaturemontti Prisma Vesivek



Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola