KPV:n Juniorit ry ohjeistus koskien Korona pandemiaa päivitys 13.4
Julkaistu: 12.03.2020 00.00

KPV:n Juniorit ry ohjeistus koskien Korona pandemiaa päivitys 13.4

KPV:n Juniorit ry:n hallitus on kokoustanut ja tehnyt yksimielisen päätöksen koskien pandemiaksi kasvaneen Korona-viruksen leviämisen ehkäisyä. Taustalla on valtioneuvoston suositus ja terveysviranomaisten ohjeistukset pandemia Koronasta.

KPV ohjeistaa juniorijoukkueitaan vetäytymään kaikesta joukkuetoiminnasta 13.5 asti. Kokkolan kaupunki pitää myös harjoituspaikat suljettuna 13.5 asti eikä vuoromaksuja laskuteta sinä aikana, jolloin harjoituspaikat ovat kiinni. KPV on myös päättänyt peruuttaa huhtikuulle buukatun seuran perinteisen Kevät-turnauksen, kesäkuun alun Summer Cupin sekä toukokuun alkuun suunnitellun eskarifutiksen päätapahtuman. Kesäkuun alkuun suunniteltu jalkapallokoulu siirretään pidettäväksi elokuun alussa.

Joukkueiden harjoitukset ja yksittäiset harjoituspelit perutaan Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti tämän hetken tiedon mukaan 13.5 asti. Omatoiminen harjoittelu on toki mahdollista ja suositeltavaa. Hallitus haluaa muistuttaa, että sairaana tai edes sairausoireiden tuntuessa on syytä vetäytyä harjoittelemisesta ja pelaamisesta ja pysyä poissa joukkueen muiden jäsenten ulottuvilta. Tärkeää on myös huolehtia hygieniasta ja esimerkiksi omat juomapullot ovat ehdoton must.

Virallisten otteluiden (Palloliiton alaiset pelit) päätöksen tekee kilpailun järjestäjä eli Palloliitto, joka ilmoittaa päätöksistään omia kanaviaan pitkin. Viimeisimmän tiedon mukaan sarjojen käynnistys on aikaisintaan kesäkuun alussa. Kaikki sarjat pyritään kauden aikana pelaamaan.

KPV:n hallituksen 12.3 tehtyä tiedotetta on korjattu 13.3 , 21.3 ja 12.4 Palloliiton viimeisimmän ohjeistuksen mukaiseksi. Uudessa ohjeistuksessa kaikki joukkuetoiminta keskeytetään 13.5.2020 asti.


Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola