HIFK-KPV vieraskatsomo siirtyy!
Julkaistu: 16.10.2018 00.00

HIFK-KPV vieraskatsomo siirtyy!

Lauantai 20.10 HIFK - KPV. Telia 5G Areena.

Vieraskatsomo siirtyy

Vieraskannattajille myytyjen fanilippujen myyntitahti on ollut erittäin positiivista. Lippuja on myyty jo yli 200 kpl ja nykytahdilla rikkoutuu vielä 300 rajapyykki. Vieraskannattajien määrän noustessa uudelle sataluvulle, aiheuttaa se järjestelyiden muutosta. Nykyinen paikka, katsomonlohko 101-102, käy fasiliteettien osalta liian pieneksi. Myyntipisteen rakentaminen ja anniskelualueen vaatima tila, aiheuttaa nykyisessä paikassaan tilanpuutteen, jonka johdosta järjestäjä on päättänyt yhdessä KPV-kannattajien kanssa siirtää fanikatsomon eteläpäätyyn.

Eteläpääty on varattu ainoastaan KPV-kannattajille ja heille on käytössä oma sisääntuloportti. Alueella on valmiina myyntikioski ja anniskelualue, sekä riittävän isot wc-tilat. Fanikatsomon paikan siirrolla järjestäjä pystyy takaamaan riittävät taustatilat yleisölle ja fasiliteeteille, jolloin katsojillekin saadaan mukavampi ottelukokemus taattua.

Nyt jo pääsylippunsa hankkineiden katsojien ei tarvitse tehdä mitään omille pääsylipuille. Samaiset liput toimivat uuden järjestelyn myötä eteläkatsomoon. Kaikki eteläkatsomon paikat ovat numeroimattomia. Paikkoja on huomattavasti enemmän kuin lohkoissa 101+102 joten jokaiselle riittää istuma- tai seisomapaikka.

Eteläkatsomon katsomolohkoihin saa helposti järjesteltyä oman lohkon pelkästään seisoville katsojille, ja oman lohkon istuville katsojille. Tällä voidaan varmistaa, ettei kukaan seiso toisten edessä, jolla taataan istuvien katsojien näkyvyys koko kenttäalueelle.

Jos kuitenkin uudet järjestelyt ei miellytä, niin lipun voi etukäteen upgreidata pääkatsomon normaalihintaiseen pääsylippuun lähimmässä Ticketmasterin lippujen jälleenmyyntipisteissä.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola