KPV 06-tytöt voittoon Piteåssa
3.7.2018 13:35 Uutiset / Pääsivusto

Voittajan on hienoa tuulettaa

KPV:n 06 tyttöjen kesän kohokohta oli osallistuminen Piteå Summer Games- turnaukseen. Turnauksen tarkoituksena oli koko joukkueen hengen nostatus ja hauskanpito. Kun kotiintuomisina oli turnauksen voittopokaali, onnistui tavoite yli odotusten.

T06 sarjassa oli mukana huimat 68 joukkuetta, joten pelejäkin oli tarjolla mukavasti. Kaiken kaikkiaan Piteåssa oli noin 16 000 pelaajaa ja toimihenkilöä, joten turnaus näkyi ja kuului kaupungin katukuvassa.

Alkusarjassa vastustajien taso vaihteli aika paljon, mutta niin vain jatkoon pääsy jäi alkusarjan viimeisen pelin varaan. Pelistä KPV:lle riitti tasapeli jatkoon pääsyyn, kun vastustaja puolestaan tarvitsi voiton. Peli oli odotetun tiukka ja näytti jo päättyvän 0-0, kunnes Lira BK meni johtoon ja näytti jo vievän pelin ja jatkopaikan itselleen. Hurjan taistelun jälkeen tasoitusmaali saatiin kuitenkin tehtyä vain pari minuutti ennen loppua. Tämä nousu antoikin sitten viitteitä tulevasta.

Pudotuspeleissä ottelut olivat tasaisia ja jokainen voitto kasvatti joukkueen (ja kannattajien) itseluottamusta ja voitontahtoa. Välierissä vastaan asettui suuri ja mahtava AIK Tukholmasta. AIK oli ollut varsin ylivoimainen omissa otteluissaan ja heidän pallovarmuus ja pelinopeus olikin parasta mitä olemme pitkään aikaan tyttöjoukkueelta nähneet. AIK siirtyi varsin nopeasti johtoon, mutta taas kerran pelaajat osoittivat henkisen vahvuutensa ja nousivat 2-1 johtoon. Johtoasema pitikin aivan peli loppuun asti, jolloin AIK sai pallon lirutettua kulman jälkitilanteesta maaliin. Päät eivät kuitenkaan painuneet, vaan joukkue taisteli hienosti pelin jatkoajalle ja lopulta rangaistuspotkukilpailuun saakka. Siinä pelaajat upottivat pilkut hienosti ja lopulta peli päättyi AIK:n pelaajan ampuessa oman pilkkunsa ohi.

Finaali olikin sitten KPV:n heiniä alusta loppuun ja koko turnauksen voitto irtosi finaalissa 3-0 voitolla norjalaisesta joukkueesta. Palkintojen jaossa turnauksen järjestäjät yllättivät vielä soittamalla Maamme- laulun ja sekös nosti muutenkin riehakkaan fiilikseen vielä uudelle tasolle!

Koko turnauksen ajan kaikki pelaajat pelasivat tasaisesti koko ottelun ajan ja saivat hyvää kokemusta jatkoa varten. Tasainen peluutus auttoi myös jaksamaan hyvin kaikissa peleissä pitkän turnauksen läpi. Valmennus ja huolto tekivät hyvää työtä pelaajien kanssa ja vaikeillakin hetkillä saatiin murheet ratkottua ja hymy takaisin kasvoille.

Pitkän kotimatkan huipensi vielä ansaittu stoppi Haaparannan Candy Worldiin, jossa herkkukiellon päätyttyä oli mukava shoppailla kultamitalit kaulassa.

Mahtavan iso kiitos myös kaikille mukana olleille vanhemmille ja tukijoukoille, jotka mahdollistivat turnaukseen osallistumisen. Kannustusjoukot kasvattivat myös omaa joukkuehenkeään ja Kokkola Cupissa lauletaankin sitten muut suohon! Tämä oli hieno kokemus ja muisto, joka ei ihan heti haalene!


   
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat