14
TOU
17.00
Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

PIF - KPV   

Aktia LKV Arena TN

Otteluraportti: PIF – KPV

Ottelu Paraisilla alkoi vahvasti.

Ensimmäiset puoli tuntia mentiin Vihreän komennossa.

Vaaran paikkoja alkoi syntyä ensimmäisen puoliskon viimeisellä kolmanneksella, kun Pallo-Veikot alkoivat hieman höntyilemään.

42. peliminuutilla yksi paikoista kostautui, ja kotijoukkueen Akim Sairinen pääsi iskemään pallon Lazarevin selän taakse verkon perukoille. Lippu oli kuitenkin pystyssä ja tilanne tuomittiin paitsioksi.

Tauolle siirryttiin siis maalittomassa tasatilanteessa.

Pukukopista toiselle jaksolle asteli vahva kokkolalaisryhmä. KPV hallitsi palloa ja sai palkintonsa vain hetkeä ennen tunnin täyttymistä pelikelloon.

Miika Kauppila löytää Harri "Dirty" Heiermannin rangaistusalueen rajalta, ja oiva veto painuu tolppien väliin. Tulostaululle 0-1.

Peli ei ehdi kauaa vanheta, kun avauskokoonpanoon noussut Julius Järvinen keskittää pallon boksiin, jossa Heiermann puskee pallon tyylikkäästi verkkoon, näyttäen epäilijöille, että ketsuppipullo on nyt auki! 0-2.

Vihreiden hallinta jatkui aina siihen asti, kun PIF:n John Adolfsson pääsi temmeltämään KPV:n maalin edustalla toimittaen pallon maaliin, kaventaen tilanteen lukemiin 1-2.

Asetelma muuttui siis jännittäväksi. Tavoitteena on totta kai tuoda kotiin kokonaiset kolme tärkeää sarjapistettä.

Kavennusmaali jälkeen KPV vetäytyi kuoreen, mutta siitä pystyttiin selviämään. Loppu ja lisäaika hoidettiin huolella, ja lopputuloksena siis kauden ensimmäinen voitto vieraissa.

Matka jatkuu viikon kuluttua lauantaina. Tuolloin vieraaksi Kokkolan Keskuskentälle saapuu vanha tuttu, SJK Akatemia.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola