Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

Gnistan - KPV

Oulunkylä 1 TN

Otteluraportti: IF GNISTAN – KPV

KPV nappasi mukaansa täyden pistepotin kotiintuomisena Oulunkylästä, lukemin 1-2 (0-1).

Perjantai-iltainen taisto alkoi tasaisissa tunnelmissa. Hyvännäköisiä rakenteluja nähtiin puolin ja toisin, mutta vaaralliset maalipaikat jäivät puuttumaan.

Potentiaalisin tilanne nähtiin, kun ottelua oli pelattu noin kaksikymmentä minuuttia, Gnistanin Douglas Caen ladatessa pallon ylärimaan.

Noin viisi minuuttia myöhemmin Vihreä otti johtoaseman, Miika Kauppilan päästessä siirtämään keskityksestä jatketun pallon verkkoon. Taululle 0-1.

Maalin jälkeen Gnistan piti enemmän palloa, onnistumatta kuitenkaan luomaan paikkoja, joten tauolle mentiin kokkolalaisten johtoasemassa.

Toinen puoliaika alkoi ja eteni vastaavissa merkeissä.

80. peliminuutin kohdalla puolustuslinja taipui, ja vastustaja pääsi tekemään sen, eli tasoitusosuman. 1-1.

Peli ei kuitenkaan kauaa vanhene, kun loistavan pelin ja uransa ensimmäisen maalin Miesten Ykkösessä aiemmin tehnyt Miika Kauppila tulee rikotuksi vastustajan rangaistusalueen laitamilla.

Haris Chantzopoulos asettaa pallon pilkulle, ja laittaa pallon pömpeliin. Jälleen siis johdossa kiinni, 1-2.

Ottelun loppu oli tapahtumantäyteinen ja paikkoja nähtiin kummassakin päässä. KPV pysyy kovana, ja tuo täyden pistepotin mukanaan Kokkolaan. Vahva voitto!