B-tytöt, T18 Ykkönen

KPV YJ - FC Sport-j/YJ  5 - 2

Kokkola, Kirkonmäen urheilukenttä

KPV B-tytöt sarjakärkeen

KPV:n B-tytöt siirtyi Ykkösen kärkeen, kun joukkue nousi 2-1 puoliaikatappiolta muhkeaan 5-2 voittoon Vaasan Sportista. Joukkue on kerännyt seitsemästä pelistä kuusi voittoa ja yhden tasapelin.

Roskarukan rinteillä, maastossa ja kauden aikana Kipparihallissakin juostut kilometrit tuottivat jälleen palkintoa. Kun vastustajalla alkoi juoksu hyytyä, jaksoi KPV painaa loppuun asti. Jonna Korkiakangas vei KPV:n johtoon 16.minuutilla. Sportin kärkäs hyökkääjä Ida Vikström nosti maaleillaan Sportin johtoon ennen taukoa.

KPV:n aktiivinen prässipeli alkoi hyydyttää vaasalaisia ja toisella jaksolla vieraat eivät enää jaksaneet uhata KPV:n maalilla pelannutta Vivi Granlundia. Lähinnä Granlundin työtehtävät koostuivat pallonkierrätyksessä pelin avaamisvaiheessa. Pitkään KPV sai painaa kohti vaasalaisten maalia. Piita Kytölaakson tasoitus tuli vasta 76.minuutilla.

Viimeisen vartin aikana osuivat myös Korkiakangas toistamiseen, Janina Mild Korkiakankaan syötöstä sekä Vilma Känsälän kovan syötön maalin edestä sisään ohjannut Riina Sorvisto.

5 - 2

FC Sport-j/YJ
(1-2)
16'MaaliKorkiakangas Jonna
77'MaaliKorkiakangas Jonna
83'MaaliMild Janina
89'MaaliSorvisto Riina