31
ELO
15.00
Edustus, Veikkausliiga

KPV Edustus - FC Honka  0 - 1

Kokkola, Keskusurheilukenttä

Honka iski lähes ainoasta paikastaan, KPV-Honka 0-1

Otteluraportti KPV-Honka, Veikkausliiga 31.8.2019

Hyvä avausjakso ei riittänyt Pallo-Veikoille, kun Venetsialaislauantaina pelattiin runkosarjan viimeistä ottelua Kokkolassa.

KPV hallitsi peliä ja palloa varsinkin avausjaksolla, mutta vierasjoukkue Honka puolusti erittäin tiiviisti ja matalalta pitäen isännät poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

Maalittoman avausjakson jälkeen ote alkoi kääntymään enemmän vierailijalle. Honka loi muutaman vaarallisen nopean hyökkäyksen ja vajaan tunnin kohdalla yritys tuotti tulosta. Lucas Kaufmann ja Henri Aalto juonivat avoimen keskityspaikan oikealta ja vartijansa karistanut Juha Hakola sai puskea vapaasti pallon keskeltä maaliin.

Ottelun lopulla Honka oli naulata numerot kahteen nollaan, mutta ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Arlind Sejdiun ohjaus pysähtyi pystytolppaan. Näin loppulukemat Vihreän runkosarjasijoituksen kannalta merkityksettömässä ottelussa kirjattiin 0-1 vierailijalle. Harmillisesti kovimmat kilpakumppanit nipistivät viimeisillä kierroksilla pisteitä, joten hurja jatkosarja tulee Haastajasarja olemaan.

Hyvin kannustanut yli 2500 päinen kotiyleisö jäi siis ilman janoamaansa tasoitusta, mutta hyväntekeväisyysottelun hengessä Vihreä sai yleisön kanssa kerättyä hyvän potin hyväntekeväisyyteen.


Tilastot

0 - 1

FC Honka
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola