31
LOK
14.00
Edustus, Veikkausliigan nousukarsinta

KPV Edustus - TPS  0 - 0

Keskusurheilukenttä, Kokkola

Maaliton avausosa liigakarsinnassa, KPV-TPS 0-0

Otteluraportti KPV-TPS, Veikkausliigan nousukarsinta, 31.10.2018

Ratkaisu siirtyy Turkuun

KPV:n avauskokoonpano:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Heiermann, Byskata - Hinestroza, Poutiainen, Marin - Multanen

Maalit jäivät odottamaan itseään Veikkausliigan karsinnan avausosassa Kokkolassa. Marraskuun vaihde oli olosuhteiden osalta armoton jalkapallolle, kylmä ja läpimärkä kenttä teki pelaamisen haasteelliseksi.

Ottelu itsessään oli varsin tasainen ja lyhytsyöttöpeli jäi kummaltakin joukkueelta toteuttamatta, joten peli oli väkevää taistelua ja vääntöä alusta loppuun.

Kumpikin joukkue sai luotua muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta molemmilla maaleilla maalivahdit Jonathan Viscosi ja Teppo Marttinen venyivät pariin huipputorjuntaan.

KPV vei ajoittain peliä mallikkaasti, TPS:n parhaat hetket ajoittuivat molempien jaksojen puolivälin tienoille.

Varsinkin ottelun lopussa Vihreällä oli vahva painostusjakso, jonka paras tilanne osui vaihdosta sisään tulleelle Henri Myntille, mutta Viscosi torjui hyvin Mynän volley laukauksen.

Vihreän leirissä tasapeli jäi hieman kaihertamaan.

-"Haastavissa olosuhteissa haastava peli. Tietenkin olisimme halunneet voittaa, ja siihen oli kyllä ainekset täysin olemassa”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen toteaa.

-”Mutta pitää muistaa, että on myös äärimmäisen tärkeää, ettei TPS saanut vierasmaalia. Sillä on valtava merkitys kaksiosaisessa ottelusarjassa. Me saamme nyt sen suhteen mahdollisuuden”, Jamo muistuttaa.

-”Jos olosuhteet ovat Turussa hiemankin paremmat, näkisin vierasmaalin tekemiseen olevan huomattavasti paremmat mahdollisuudet. Tämän päiväiset olosuhteet ei todellakaan suosineet meidän peliä”, Korhonen päättää.

Maaleja ei siis avausosassa nähty, joten lauantaina Turussa vähintään yksi osuma nähdään joka tapauksessa, viimeistään rangaistuspotkukilpailussa. Ottelupari pelataan vierasmaalisäännöllä, joten turkulaisten jääminen maaleitta Kokkolassa antaa Pallo-Veikoille mahdollisuuden vierasmaalin etuun jälkimmäisessä osaottelussa.

Veikkausliigan karsinnan toinen osaottelu ja kotimaisen sarjakauden päätös siis Turun Veritas stadionilla lauantaina 3.11. klo 15.00 alkaen. Mikäli et pääse paikanpäälle kannustamaan Vihreitä, matsi näkyy suorana isolta Screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

Kuvat: Tommy Lågland IG: @tommylagland

Tilastot

0 - 0

TPS
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola