B-tytöt, B-tyttöjen Ykkönen

KPV KPV - TP-47  2 - 1

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

B-tytöille makea voitto

Kuvassa oleva Mette Perkiö sai sunnuntaina pitkästä aikaa tutun toppariparin Olivia Wikströmin rinnalleen, kun B-tytöt kohtasi vieraita Torniosta. Pelin jälkeen oli iloiset ilmeet tyttöjen kasvoilla, kun Nea Lilja oli ensimmäisellä lisäaikaminuutilla tykittänyt voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman komealla vasemman jalan laukauksellaan.

Voitto oli syyskauden ensimmäinen ja tuli arvokkaaseen saumaan.

Joukkueen valmennusryhmään kuuluva Marko Sorvisto oli erityisen tyytyväinen taisteluilmeeseen.

- Meillä on ollut monenlaista vastatuulta ja uskomaton määrä erilaisia loukkaantumisia ja sairasteluja. Ehkä olemme myös hieman alisuorittaneet. Tänään tytöt näyttivät, että taisteluasennetta riittää. Edes vastustajan aikainen johtomaali (20.minuutilla) ei menoa hyydyttänyt. Koko joukkue vaihtopelaajia myöten jätti sata prosenttia kentälle ja se palkittiin, kiitteli Sorvisto.

Pitkänmatkalaiset ottivat pitkät alkuverryttelyt eikä jäsenet olleet kankeita ottelun alussa. Tia Lipponen vei vieraat johtoon 20.minuutilla. Kauan ei KPV:n kuittausta tarvinnut odottaa. Jonna Korkiakangas pujotteli kahden torniolaisen ohi ja vapautti Veera Koskelan läpiajoon. Koskela ohitti hallitusti vieraiden veskarin tasoittaen pelin. Tauolle lähdettiin tasaluvuista.

Toisella jaksolla peli aaltoili molemmissa päädyissä, mutta maaleja ei nähty ennen kuin aivan lopussa. 54.minuutilla vaihdosta sisään tullut Nea Lilja sai hyvän maalipaikan, mutta laukoi yli. Yliajalla Nea kuitenkin paikkasi erheensä ja veti 20.metristä vasurillaan pallon riman alle ja saman tien kädet kohti aurinkoa ottamaan vastaan joukkuekavereidensa onnittelut.

Tiivis ottelutahti jatkuu jo keskiviikkona, kun KPV matkaa Sportin ykkösjoukkueen vieraaksi Vaasaan.