B-pojat, P17 Ykkönen

KPV - OTP  2 - 2

Santahaka 3, Kokkola

B-pojilla tiukka tasapeli Santahaassa

B-poikien tiivistahtinen otteluviikko jatkui keskiviikkona Santahaan nurmella, kun vieraaksi saapui sarjassa tasapisteissä oleva OTP Oulusta. Tuulisessa ja viileässä illassa pelatussa ottelussa ensimmäinen maali nähtiin jo 6. minuutilla, kun OTP meni johtoon. KPV pelasi kuitenkin tiukasti omaa peliään, ja 37. minuutilla Jaakko Juvila tasoitti pelin lukemiin 1 -1.

Toisella puoliajalla KPV vaihtoi kentälle hyökkäystä vahvistamaan Filip Holmin (Christian Virta). Ottelun 66. minuutilla oululaiset saivat murrettua kotijoukkueen puolustuksen ja siirtyivät 1 – 2 johtoon. KPV jatkoi kuitenkin sinnikkäästi, ja kentällä nähtiinkin muutama tilanne, joista olisi voinut pienellä onnella syntyä ansaittu tasoitusmaali. KPV:n Juvila ja Elmeri Lahti ottivat toisella puoliajalla varoitukset. KPV pelasi kuitenkin sekä tilanteet että ottelun loppuun asti, vaikka peli äityikin kovaksi: muun muassa Wegye joutui hetkeksi sivuun nilkkavamman vuoksi, mutta pystyi palaamaan kentälle. 76. minuutilla nähtiin yleisöä riemastuttanut tasoitusmaali, kun Filip Holm puski näyttävästi pallon oululaismaaliin Santeri Mäkisen erinomaisesta keskityksestä. Toinen kotijoukkueen vaihto tehtiin aivan ottelun viime minuuteilla, Wegyen tilalle siirtyi Oskari Ojala. Viimeisten minuuttien aikana KPV metsästi tosissaan voittoa, mutta aika loppui kesken, ja tiukka matsi päättyi tasalukemiin.

”Maalipaikkojen ja pelin hallinnan näkökulmasta olisi ansaittu voitto, mutta joka tapauksessa hienoa, että joukkue nousi kahdesti takaa tasoihin”, totesi joukkueen valmentaja Tomi Virta.

Seuraava kotiottelu tänä lauantaina 9.6. klo 19 Kirkonmäen kentällä, jonne vieraaksi saapuu sarjajohtaja SJK.

KPV: Pura (mv), Mäkinen, Virta (Holm), Juvila, Rinne, Lehtonen, Uski, Mäki, Lahti, Mikkola, Wegye (Ojala)