B-pojat, P17 Ykkönen

KPV KPV - WJK/YJ  6 - 0

Kippari Hall, Kokkola

KPV B-pojat kotivoittoon 6 - 0

KPV oli tyly isäntä varkautelaisvieraille, kun joukkueet kohtasivat helatorstaina Kipparissa. Ottelu alkoi vauhdikkaasti Noa Lehtosen puskiessa kuudennella peliminuutilla kulmapotkusta 1-0 lukemat.Vain muutamaa minuuttia myöhemmin maalivahtina aloittanut Oliver Lakanen ajettiin kentältä tämän kaadettua vastustajan hyökkääjän rangaistusalueen ulkopuolella. KPV vaihtoi saman tien kenttäpelaajista pois Christian Virran, ja maalivahdin paikalle siirtyi nuori Antti Vironen, joka pelasi erinomaisen ottelun. Kotijoukkue jatkoi yhdeksällä kenttäpelaajalla ensimmäisen puoliajan varsin mallikkaasti. Santeri Mäkinen nousi oikealta laidalta ja laukoi 2 - 0 -lukemat, ja Mikko Rinne pelasi sinnikkäästi tilanteen loppuun tehden KPV:n kolmannen maalin 24. minuutilla. Miltei saman tien KPV vaihtoi reitensä loukanneen Jaakko Juvilan tilalle Kasper Weizmannin. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella hyökkääjänä pelannut Elmeri Lahti otti keltaisen kortin, mutta tauolle mentiin kuitenkin 3-0 -lukemissa.

Toiselle puoliajalle KPV vaihtoi Lahden tilalle hyökkäykseen Filip Holmin. Varkautelaiset ottivat toisella puolikkaalla paremman otteen peliin, ja kotijoukkue sai tehdä kunnolla töitä. Santeri Mäkinen teki toisen maalinsa suvereenisti rangaistuspotkusta 42. minuutilla. Kotijoukkueen peli passivoitui toviksi, mutta virkosi vielä loppua kohti. Ottelun 60. minuutilla Filip Holm ja 64. minuutilla Wegye Wegye viimeistelivät KPV:n kotivoiton lukemiin 6-0. Ottelun lopulla kentälle vaihdettiin vielä Oskari Ojala (Wegye), Oskari Melender (Mäkinen), Eppu Vuorinen (Lehtonen) ja Aaron Tarvainen (Rinne).

B-poikien seuraava ottelu nähdään Kipparissa jo äitienpäiväsunnuntaina klo 13.30.

KPV: Mäkinen (Melender), Virta (Vironen), Juvila (Weizmann), Rinne (Tarvainen), Lehtonen (Vuorinen), Uski, Mäki, Lahti (Holm), Mikkola, Wegye (Ojala), Lakanen